29 / 03 / 2024

Trump Towers AVM, 2012 Şubat'ta açılıyor! Metrekaresi 14 dolara kiralık mağaza!

Trump Towers AVM, 2012 Şubat'ta açılıyor! Metrekaresi 14 dolara kiralık mağaza!

Trump Towers, Alışveriş Merkezi ile eğlence ve modanın yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Konsepti, mimarisi, eğlence ve moda alanları ile sektöründe farklılaşan Trump Towers Alışveriş Merkezi, Şubat ayında kapılarını açıyor



Residence ve Ofis projeleri ile yeni bir yaşam alanı ve farklı bir yaşam stili sunan Trump Towers, Alışveriş Merkezi ile eğlence ve modanın yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Konsepti, mimarisi, eğlence ve moda alanları ile sektöründe farklılaşan Trump Towers Alışveriş Merkezi, Şubat ayında kapılarını açıyor...

Trum Tower AVM'de mağazaların kiralamalarında en düşük metrekare birim fiyatı 14, en yüksek metrekare birim fiyatı 130 dolar iken ortalama metrekare fiyatı 40 dolar.

Ofislerin de kiralamalarda 35 dolar ile 40 dolar arasında değişen metrekare birim fiyatları bulunuyor. Ofis ve mağazaların kiralık olduğu Trump Towers'te residence daireleri satılıyor.

Trump Towers'ta residence dairelerinin metrekare birim fiyatları 7 bin dolar ile 9 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

Avrupanın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, Alışveriş Merkezi ile 2012 Şubat ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Doğan Holding ve uluslararası gayrimenkul şirketi Trump işbirliğinde yaşamın başladığı 260 bin metrekarelik 39 katlı rezidans kulesi ve 37 katlı A+ ofis kulesi ile İstanbulun siluetine bir süredir çarpıcı formu ile eklenmiş olan dünyanın bilinen adresi Trump Towers İstanbul, alışveriş merkeziyle İstanbulluları yine bir ilk ile tanıştırıyor.

Trump Towers Alışveriş Merkezinin tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan ve Trump Towersın Satış Pazarlama Danışmanlığını üstlenen FYP Proje Pazarlama Geliştirmenin kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson,   Konsepti, mimarisi, street food alanı, eğlencesi, kültürel ve sanatsal aktiviteleriyle Trump Towers Alışveriş Merkezi, birçok yeniliği bünyesinde barındıran önemli bir sosyal ve kültürel değişim merkezi olarak faaliyet gösterecektir. Sahip olduğu tüm yenilikler sayesinde bölgenin en canlı merkezi olma konusunda oldukça iddialı olan Trump Towers Alışveriş Merkezinde yeni konseptleri bir arada sunarak farklı trendler ile tanıştıracağız dedi.

Öncü bir proje ve İstanbul'a değer katan bir yatırım olarak farklılaşan Trump Towers İstanbul, Trump Towers Alışveriş Merkezi, 43 bin metrekare kiralanabilir alanda 175 mağaza ile moda, eğlence ve yeme-içmenin yeni adresi olacak. Trump Towers Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı ilkleri ve birbirinden farklı konseptleri ile ön plana çıkıyor.

Yerli Yabancı moda markaları ve Türk modasına yön veren isimler ile modanın kalbi Trump Towers Alışveriş Merkezinde atacak

Trump Towers Alışveriş Merkezi, İstanbulun kalbi Şişlide yerli- yabancı moda markaları ve Türk modasına yön veren isimleri bir araya getirerek modayı herkes için ulaşılabilir kılıyor. Türkiyenin önde gelen 15 öncü tasarımcısı ve birçok genç tasarımcının tasarımlarının karması Trump Towers Alışveriş Merkezinde tek bir çatı altında toplanıyor. Türkiyenin önde gelen tasarımcıları, Türkiyede bir ilke imza atarak Trump Towers Alışveriş Merkezinde 1000 m2 alanda tasarımlarını sergiliyor. Dünyaca ünlü yerli ve yabancı moda markalarının yanı sıra Bahar Korçan, Bora Aksu, Atıl Kutoğlu ve Cengiz Abazoğlu gibi Türk tasarımcılara da ev sahipliği yapacak olan Trump Towers Alışveriş Merkezi aynı zamanda defile alanları ile İstanbulun moda merkezi haline geliyor. Türk tasarımcıların tasarımlarını sergileyecekleri fashion show ve catwalk alanları ile Trump Towers Alışveriş Merkezi moda showlarına ev sahipliği yapacak.

Trump Towers çocukları bir ilk ile tanıştırıyor;  Çocuklara özel alışveriş merkezi konsepti & ilk ve tek Disneyland Tiyatro

Dünya markaları ile donanmış Trump Towers Alışveriş Merkezi, çocukların eğitilerek eğlendiği ve çeşitli aktivitelerle zenginleştirilmiş 9000 metrekarelik eğlence merkezi ile bir ilke imza atıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezinde sadece çocuklara özel olarak tasarlanan Çocuk Katı çocukların kendilerini özel ve çocuk gibi hissetmesi için tasarlandı. Her köşesi eğlence ve aktivitelerle dolu Trump Towers Çocuk Katında yer alan, Türkiyenin ilk ve tek Disney Tiyatrosu ile çocuklar sınırsız eğlenceyi bir arada yaşayabilecek.

600 oturumlu Disney Tiyatronun yanı sıra her köşesinde heyecan yaratan gizli aktivitelerin yer aldığı Çocuk Katı, yeni teknolojilerle donatılmış platformları ile çocukları büyülü bir dünyaya davet ediyor. Türkiyede ilk defa gerçekleşen wii platformu ile çocuklar eğlencenin tadına varıyor.

Mothercare, Benetton, Catimini, Bg Store, Toyzz, İmaginarium gibi çocuklara özel markalar ve favori lezzetlerinin yanı sıra Disney Tiyatro, özel tasarım D&R Kids ve Trump Kids Concierge Hizmeti ile hem çocuklar hem de ebeveynler bu çok özel dünyanın avantajlarından yararlanıyor.

Trump Towers Alışveriş Merkezi Çocuk Katında çocuklara özel dünya markaları, çocukların sevdiği yemeklerin sunulduğu foodcort alanı, aktivitelerin yapılacağı bölüm, bale ve dans okulu ve aynı zamanda çocuklara özel ilk D&R ile birçok yeniliği bir arada sunuyor.  Aileler ise Trump Towers Alışveriş merkezinin çok özel uygulaması Trump Kids Concierge ile alışveriş yaparken çocuklarını Trump danışmanı olarak hizmet veren gençlere teslim edebilecek.

Aynı zamanda 250 m2lik teraslı Aile Lounge ile çocuklarınız eğlenirken sizde temiz havanın keyfini çıkartabileceksiniz. Trump Towers Alışveriş Merkezinde anne ve babalar huzurlu alışverişin tadını çıkarırken çocuklar ise özgür eğlencenin tadına varacak.

Trump Towers Alışveriş Merkezi lezzet ve eğlencenin yeni adresi olmaya hazırlanıyor

Trump Towers Alışveriş Merkezi, 1500 m2 özel peyzajlı açık platformunda dünya mutfaklarını müzik ve eğlence ile bir arada sunuyor. Özel peyzajlı dev açık hava platformuna sahip olan Trump Towers Alışveriş Merkezinde yeme&içme seçenekleri saymakla bitmiyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi, ulusal ve uluslararası pek çok ünlü markaya da ev sahipliği yapıyor. Dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu alan, fast food alternatifleri ve dünya şeflerinin restoranları ile sayısız seçeneği bir arada bulabileceksiniz.

Dünyaca ünlü şeflerin yer aldığı Türkiyede ilk yeme-içme platformunda eşsiz yemeklerin tadına bakarken temiz hava ile buluşan ziyaretçiler, daha fazla alışveriş keyfi için enerji toplayacak.  Aynı zamanda Trump Towersın özel street food alanında yer alan 15 pavilyonda sayısız lezzeti tadabileceksiniz. Trump Towers Alışveriş Merkezinin en sıra dışı özelliklerinden biri de, ziyaretçilerine alışveriş merkezinin içinden geçerek hafif raylı sistem istasyonuna kısa yoldan ulaşabilme imkanı sunması. 2 bin kişilik otoparkı, transfer merkezine bağlantı ve vale parking ise sunduğu eşsiz hizmetlerden sadece birkaçı.

Trump Towers Alışveriş Merkezinde yer seçen markalar kapılarını açmaya hazırlanıyor

Trump Towers Alışveriş Merkezi, 4500 m2de Saturn ve 2200 m2de Migros mağazalarına da ev sahipliği yapıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezinde ihtiyaç duyduğunuz her şeye tek bir çatı altında ulaşabileceksiniz. Eğlenceye farklı bir boyut getiren Mars Entertainment ve D&R işbirliği ile hayata geçirilen özel sinema konsepti ise farklı bir deneyim yaşatacak.

Dünyanın en büyük fitness markası, yeni adımı Pure Fitness Center ile Trump Towers Alışveriş Merkezinde

Türkiyeye yeni giriş yapan dünyanın en önemli fitness markası Pure Fitness ise, 3300 m2de hizmet sunuyor. Pure Fitness Merkezinin 1330 m2si ise çok özel seçeneklerin sunulduğu özel VİP alanına ayrıldı. Dünyanın en büyük fitness club zincirinin yeni adımı Pure Health Fitness gibi markaların yanı sıra interaktif video oyun platformları, simülatörler, sergi ve konser alanları ile Trump Towers Alışveriş Merkezi İstanbulun yeni eğlence ve yaşam merkezi olacak.

Moda markaları aynı çatı altında birleşiyor

Trump Towers Alışveriş Merkezi, Segmenti olmayan ve herkesin ihtiyaç duyduğu moda ve yeme-içme markalarını tek bir çatı altında topluyor. İpekyol, Kiğılı, Boyner, Beymen Club, Koton, Lacoste, Dmat&Tween, Ramsey gibi moda dünyasının önde gelen markalarının yer seçtiği Trump Towers Alışveriş Merkezi, aralarında New Balance, Vepa 62, Saat&Saat, Paşabahçe, İnci, Network, Desa gibi önde gelen markalara da bünyesinde yer veriyor.

212 356 6200

www.trumpistanbul.com.tr

Trump Towers'ı havadan görmek için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön