25 / 04 / 2024

Trump'ta MIPIM zirvesi!

Trump'ta MIPIM zirvesi!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM' in 25'inci yılına özel düzenlenen davet iş dünyasını İstanbul'da bir araya getirdi...



Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM'in 25'inci yılına özel düzenlenen davet iş dünyasını İstanbul'da bir araya getirdi. 


Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2014, 11-14 Mart'ta düzenlenecek. 


Uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini Cannes'da bir araya getirecek olan fuarın bu yıl 25'inci senesi de kutlanacak. Fuara 1,5 ay ay kala MIPIM'in 25'inci yılına özel bir davet de İstanbul'da verildi. 


Ekonomist- Capital dergileri Yayın Yönetmeni Rauf Ateş, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Jones Lang Laselle Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın ev sahipliğinde Trump Tower'da düzenlenen davette MIPIM'in bu yılki gündemi değerlendirildi, program hakkında bilgi verildi. Fuara hazırlık niteliğinde de olan davette yapılan konuşmalarda MIPIM'in dünyadaki trendleri takip edebilmek, dünya pazarındaki oyuncuların tanınması ve network sağlanması adına büyük fırsat yarattığı bir kez daha vurgulandı. 


Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer tarafından yapılan sunumda Türkiye'nin bu sene de Rusya ve Brezilya ile birlikte Onur Ülke olarak fuarda yer aldığı belirtilirken, Türkiye'ye özel hazırlanacak çadırda dört gün boyunca uluslararası katılımcılara yönelik düzenlenecek oturumların bilgisi verildi. Davette, EkonomistCapital dergileri Yayın Yönetmeni Rauf Ateş ve Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent'e MIPIM'e katkılarından dolayı, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Jones Lang Laselle Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş tarafından teşekkür plaketi verildi. 


EKONOMİST 


Geri Dön