26 / 04 / 2024

Tugay Tatlıtuğ, İzmir Çandarı'ya 200 villa inşa edecek!

Tugay Tatlıtuğ, İzmir Çandarı'ya 200 villa inşa edecek!

Emlak çalışmalarını ABD’de devam ettiren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi Tugay Tatlıtuğ, İzmir Çandarlı’da villalardan oluşan bir site projesi hayata geçirilecek. 



İşadamı Tugay Tatlıtuğ, ortağı Okan Akın ile Florida’nın Orlando bölgesinde emlak sektörü üzerine başarılı projelere devam ediyor.  Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi olan Tatlıtuğ, Orlanda’da mimarlık ofisleri olduğunu, bu işi çok sevdiğini belirti, Türkiye’de en çok İzmir’e hayran olduğunu da sözlerine ekledi. 

Emekliliğinde Ege’nin incisi kentte yaşamak istediğini söyleyen Tatlıtuğ, Dikili’nin Çandarlı Mahallesi’nde şimdilik adını açıklayamayacağını söylediği Adanalı hemşehrisi ile 200 konutluk villa tarzı site yapmayı düşündüklerini de açıkladı. 

Milliyet Gazetesi'nden Aslı Göktaş'ın haberine göre; Tatlıtuğ, “İzmir’in kuzeye doğru büyüdüğünü, özellikle Menemen, Aliağa, Dikili ve Bergama’nın ilgi gördüğünü buradan takip ediyorum. Bu arada İzmir’in yerli otomobil fabrikası kurulmasında adının geçtiğini ve yine kuzey bölgesinde büyük bir arazinin tesis için düşünüldüğünü öğrendim. Bu yüzden de Adanalı hemşerimle Çandarlı’yı hedef aldık. Bu bölgede muhteşem bir site yaratmayı planladık” dedi.

Tatlıtuğ, “Az önce de söylediğim gibi, İzmir’in bende yeri ayrı. Yaşanılacak bir şehir. İnsanları çok farklı. Tam benim istediğim karekteristik özelliklere sahip.  İzmir  adını duyduğumda çok duygulanırım” diye konuştu. İzmir’in, özellikle de Bodrum, Çeşme ve Kuşadası’nın emlak sektöründe hep cazibe merkezi olduğunu söyleyen Tatlıtuğ, “Yıllarca İstanbul’da oturdum. Ama saydığım bu kentler beni hep kendine çekti. Fırsat buldukça da sık sık ziyaret ediyordum. Yakın bir zamanda Çandarlı projemiz için İzmir’e geleceğim” şeklinde konuştu.
 


Geri Dön