19 / 04 / 2024

Tuğba Altıntop Suudi Prens'e komşu oldu!

Tuğba Altıntop Suudi Prens'e komşu oldu!

Geçtiğimiz günlerde Suudi Prensi, Enyap İnşaat'ın Blue Residence projesinden 6 daire almıştı. Prens aldığı daireleri birleştirmişti. Tuğba Altıntop aynı Projeden aldığı yeni evi ile Prens'e komşu oldu...



Geçtiğimiz günlerde Suudi Prensi, Enyap İnşaat'ın Blue Residence projesinden 6 daire almıştı. Prens aldığı daireleri birleştirmişti. Prens 970 metrekare büyüklüğünde 12+2 küçük sarayını inşa etti. Tuğba Altıntop aynı projeden aldığı yeni evi ile Prens'e  komşu oldu. Beylikdüzü'nde' yoğun tempo ve şehir stresinden uzak huzurlu bir yaşam inşa eden ENYAP, hayal edebileceleceğiniz tüm Sosyal imkanları Blue Residence projesinde sunuyor.

Blue Residence projesinin sosyal olanakları ve hizmetleri arasında fitness center, yabancılara sauna, hamam,jakuzi, satıs vapılan cafe, restoran güneşlenlenme bahçeleri, 150 metrekare lobby, karşılama ve yönlendirme alanları, otopark ile 24 saat kameralı özel güvenlik bulunuyor. Blue Resindance projesinin yüzde 85'i satılmış durumda. Blue Residance ticari alanlarıda satışta. Ziraat Bankası ve büyük market zinciri Migros Blue Residance'ta yerini aldı.

Milliyet Bursa

Geri Dön