26 / 04 / 2024

TUİ'nin `denizdeki evi' açıldı

TUİ'nin `denizdeki evi' açıldı

Sensimar Otelleri Türkiye'deki ilk otelini Side'de açtı



Avrupa'nın önde gelen seyahat acentası TUI'nin prestij markası olan Sensimar Otelleri, Türkiye'deki ilk otelini Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde açtı.

Sensimar Side Resort & Spa Oteli'nin açılışına TUI Almanya Orta ve Uzak Mesafeler Turizm Yöneticisi Dr. Ingo Burmester, Emirhan Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Demirci'nin yanı sıra Almanya ve Türkiye'den çok sayıda davetli katıldı. Oteli, balayı ve evlilik yıldönümlerini kutlayan üst gelirliler tercih ediyor. 15 bin metrekare alan üzerine yapılan otelde 237 oda, 490 yatak bulunuyor. Restoranlar, kapalı ve açık yüzme havuzu, spor aktivite alanları bulunan otelde, wellness ve spa merkezi de yer alıyor. 35-55 yaş grubuna hitap eden ve çocuk konsepti bulunmayan otelde, yüksek sesle müzik dinlenmiyor. Sensimar Oteli'nin sloganı ise "Denizdeki evim". TUI, 2010 yılı için Türkiye'de ve Yunanistan'da ikişer, Mısır'da ise bir otel daha açacak.
Milliyet

Side'de Sensimar Oteli açıldı!

Sensimar Side Resort & Spa Oteli'nin açılışına TUI Almanya Orta ve Uzak Mesafeler Turizm Yöneticisi Dr. Ingo Burmester, Emirhan Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Demirci, Almanya ve Türkiye'den çok sayıda davetli katıldı. Sensimar Side Resort ve Spa Oteli'ni, balayı ve evlilik yıldönümlerini kutlayan üst gelirliler tercih ediyor. 15 bin metrekare alan üzerine yapılan otelde 237 oda bulunuyor. 35-55 yaş grubuna hitap eden ve çocuk konsepti bulunmayan otelde, yüksek sesle müzik dinlenmiyor. TUI, 2010 için Türkiye'de ve Yunanistan'da ikişer, Mısır'da ise bir otel daha açacak.
Star


Geri Dön