07 / 05 / 2024

Tulip Gayrimenkul yeni bir inşaat şirketi kurdu!

Tulip Gayrimenkul yeni bir inşaat şirketi kurdu!

Tulip Gayrimenkul, Tulip Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 50 bin TL.lik sermaye ile iş hayatına kazandırdı 



İngiliz ve Türk ortaklı olarak 2006 yılında gayrimenkul sektörüne adım atan Tulip Gayrimenkul, yeni bir şirketi daha bünyesine kattı. 50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin adı Tulip Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. 3 Şubat'ta kurulan şirketin genel merkezi ise Maslak Ayazağa Ticaret Merkezi'nde. Murat İsmail Mertoğlu'Nun yönetimindeki şirkette, Hüseyin Burak Erten başkan yardımcılığını, Hasan Tuş ise yönetim kurulu üyeliği görevini üstlendi. Edinilen bilgilere göre şirketin başlıca faaliyet alanları arasında; yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane ve alışveriş merkezi inşaatlarını yapmak ve satmak bulunuyor.

Tulip Gayrimenkul'un projeleri
Tulip Gayrimenkul tarafından 2008 yılının Aralık ayında yapımına başlanan projenin 2010 yılının Ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor. 90 bin metrekare alana kurulan Tulip Turkuaz'ın toplam inşaat alanı 198 bin metrekare, satılabilir alanı ise 132 bin 778 metrekare. 1188 konuttan oluşacak olan Tulip Turkuaz Projesi'nde ayrıca 23 bin metrekarelik Tulip Towers AVM bulunuyor. Tulip Turkuaz projesi Atatürk Hava Limanı 17 kilometre, Sabiha Gökçen Hava Limanı 50 kilometre, Yeni Ispartakule - TEM otoyol çıkışına 300 metre mesafede inşa ediliyor.

Ispartakule 3 projesinin 2. asamasi olan TulipTowers (Kuleleri), her biri 26 katli olan 2 kule konutu, alisveris merkezi, sinema salonlari, dinlenme alanlari, saglik kulübü, SPA merkezi ve butik lokantalardan olusuyor. 
 
Seda Tabak


Geri Dön