20 / 04 / 2024

TÜMSİAD'dan inşaat çalıştayı!

TÜMSİAD'dan inşaat çalıştayı!

Tüm sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şube merkezinde gerçekleştirilen toplantıya TÜMSİAD Bursa Şubesi Sektör Kurulları başkanı Fatih Koç ile Elektrik ve İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Yücel Kılıç başkanlık etti...



Tüm sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şube İnşaat Sektör Kurulu, inşaat mini çalıştayı düzenledi. 


TÜMSİAD Bursa Şube merkezinde gerçekleştirilen toplantıya TÜMSİAD Bursa Şubesi Sektör Kurulları başkanı Fatih Koç ile Elektrik ve İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Yücel Kılıç başkanlık etti. TÜMSİAD'a bağlı inşaat sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda Bursa için önem arz eden kentsel dönüşüm konusu, inşaat sektöründe malzeme ve işçilik maliyetlerinin yanı sıra arazi üretimi ve yüksek arazi fiyatları görüşüldü. 



İlişki ağını genişletme amacıyla düzenlenen toplantının sektörün sıkıntılarına yönelik fikir edinme ve çözüm önerileri geliştirme adına kendileri açısından önemli olduğunu belirten Yücel Kılıç, "Hepimiz TÜMSİAD gibi büyük ve güzel bir çatı altındayız. Bu çatının altında sağlanacak birlikteliklerle daha güçlii bir ekonomik ve sosyal ağ geliştirebiliriz. Bugün ilk toplantımızda hep birlikte tanışma fırsatı yakaladık. Bu toplantıda sektörün içindeki herkes gibi bizim de yaşadığımız sorunları masaya yatıracağız ve çözüm önerilerinizi değerlendireceğiz" dedi. 


Bursa Hayat


Geri Dön