26 / 04 / 2024

Tuna Ev: Retro, Ritim ve Metropolis'i sen tasarla!

Tuna Ev: Retro, Ritim ve Metropolis'i sen tasarla!

Tuna Ev'in Retro, Ritim ve Metropolis adlarıyla oluşturduğu üç ana stil koleksiyonundan, tarzınıza uygun olan ürünü seçip onlarca kumaş, ahşap ve lake alternatifleri arasından kombinasyonu belirliyorsunuz ve Tuna Ev hayalinizi size özel tasarıma dönüştürü



 

Tuna Evin Retro, Ritim ve Metropolis serilerinden oluşan yüzlerce farklı koleksiyon arasından size ve evinize en uygun tarzı oluşturun.

Tuna Ev Retro Serisi; 1950-19602lı yılların sadeliği ve cesareti ile birlikte, dönemin kült tasarımının izlerini yeni sezon çalışmalarına taşıyor. Yoğun olarak klasik bir tarzın modern renkler ve dokular ile yorumlanmasıyla ortaya çıkan Retro serisi, yaşam alanlarının her zaman kişilikli ve hep yeni kalan parçalarını oluşturuyor.


Tuna Ev Ritim Serisi;genç, dinamik resmiyetten uzak mekanlar tercih edenler için düşünülmüş,küçük alanlarda yaşam kalitesini arttıran her ihtiyacınızı karşılamanıza olanak sağlayacak kombinasyonlara izin veren bir koleksiyon.

Tuna Ev Metropolis Serisi ise; yoğun iş temposunun getirdiği pratiklik ve rahatlık ihtiyaçlarına odaklanarak, kendi içinde sunduğu alternatif çözümler, değişken boyutlar ve modüler sistemleri ile ferah, huzurlu mekanlar yaratmanızı sağlıyor.

Tuna Evin Silivri Kınalıdaki showroomunun yanı sıra, Altunizade, Masko, Modoko 4.Cadde ve Ankarada yer alan mağazalarına giderek kendi tasarımınızı kendiniz yaratabilirsiniz.


TUNA EV

Temelleri 1970 yılında Tuna Çelik olarak atılan Tuna Grupa bağlı olarak faaliyet gösteren Tuna Ev, 2002 yılında kuruldu. Tuna Ev mobilyaları, Silivri Kınalı mevkiindeki 40 bin metrekarelik fabrikada üretiliyor. Fabrikanın yanında 15 bin m2ye yayılan bir showroom bulunuyor.

www.tunaev.com

 


Geri Dön