19 / 04 / 2024

Tunç Soyer: Yeni yatırımlar için arazi gerekli!

Tunç Soyer: Yeni yatırımlar için arazi gerekli!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, İZMOD yönetimiyle bir araya geldi. Talepleri dinleyen Soyer destek sözü verdi, "Konu hakkında her türlü çabayı göstereceğim" dedi...



İzmir Mobilyacılar Odası (İZMOD) yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. İzmir’de dünya standartlarının üzerinde üretim yapıldığını söyleyen İZMOD İZMOD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in destekleriyle kenti daha da ileriye taşıyacaklarını belirtti. Sektörün öneri ve taleplerini anlatan Özkoparan, şöyle konuştu:

"Büyük istihdam sağladığı için ülkeler mobilya üreticilerini destekliyor. Biz de İzmir’de üreticinin önünü açıp sektörü birlikte şahlandırabiliriz. Kentimizde en az üç yeni mobilya sanayi sitesine ihtiyaç var. Karabağlar ve Buca’daki mobilya sanayi sitesinin kentsel dönüşümünde Büyükşehir’in koordinasyonuna ihtiyaç var. Küçük esnafımızın tanıtım ve satış kampanyaları düzenlemesine destek gerekiyor"

Milliyet'te yer alan habere göre; İZMOD’un verdiği dosyayı inceleyen ve talepleri tek tek not alan Soyer de yatırım ve üretimin önünü açarak kentte büyüme sağlayacaklarını ifade eden "Sanayi, turizm ve tarım için yeni yatırım arazileri açmamız lazım. Belediye imkanlarını sonuna kadar kamu yararına kullanacağız" dedi.


Geri Dön