27 / 04 / 2024

Turgay Tanes: Adil yarış sağlandı!

Turgay Tanes: Adil yarış sağlandı!

Sign of the City yarışmasında tamamlanan projeler arasında "En İyi Çok Katlı Konut" ödülünü İş GYO, Tuzla'daki Çınarlı Bahçe projesiyle aldı. Turgay Tanes, "İtibarlı bir yarışma ve fair-play ortamı yaratıldı" diye konuştu.



Gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek için organize edilen Sign of the City Awards töreninde çeşitli dallarda Türkiye'deki en iyi projeleri seçildi. Hürriyet tarafından 6 Kasım'da Four Seasons Hotel The Bosphorus'ta düzenlenen ve Dr. Y. Muh. Mimar Doğan Hasol'un jüri başkam olarak görev yaptığı törende. 

Ağustos 2013'te teslimine başlanan ve Iş GYO'nun imzasını taşıyan sayfiye projesi 'Çınarlı Bahçe Tuzla' tamamlanmış projeler arasında "En iyi Çok Katlı Konut" ödülünü aldı. 


Iş GYO'nun yapımı geçen yıl tamamlanan Çınarlı Bahçe Tuzla projesiyle ödüle değer görülmesinden gurur duyduklarını söyleyen Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, şunları söyledi: "Basında da sık sık belirtildiği üzere Türkiye ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektörü her gün daha çok güçlenerek yoluna devam ediyor. Ülkemizde basın denildiğinde akla gelen öncelikli isimlerden biri olan Hürriyet Gazetesi'nin, gayrimenkul sektörünün büyüklüğüne ve önemine yakışan bir özenle hazırlamış olduğu ödül gecesinin, sektörün hak ettiği değeri görmesi ve bizler için öncelikli önem taşıyan kamuoyunun sektöre dair güvenirlilik algısını kuvvetlendirmesi açısından çok değerli olduğunu düşünmekteyiz. 


Öte yandan, projeleri birçok kriter üzerinden değerlendirmiş olan. alanında uzman jüri üyeleri tarafından kararlaştırılmış olan ödüllerin, objektifliğinin sektörün güvenirlilik ve güç algısını pekiştirdiği kanısındayız.


İLETİŞİM KUVVETLENDİ! 


Türk gayrimenkul sektörünün son yıllarda gelişmiş ülkelerin standartlarına ulaşma yolunda ciddi adımlar attığını belirten Tanes. sektörün duııya standartlarına ulaşmasının ancak gayrimenkul sektöründe 10i alan şirketlerin birlikte hareket etmesiyle mümkün olduğunu söyledi. Sign of the City'nm sektör liderlerinin bir araya gelmesi için tabiri caizse bir fair-play ortamı yarattığını belirten Tanes. "Yarışma dostane bir rekabet ortamı yarattı, dolayısıyla şııketleıiıı birbirleriyle olan iletişimlerini kuvvetlendirdi. 


Başka bir deyişle, az önce bahsetmiş olduğumuz şirket vizyonumuzun öngoıdüğü adil rekabet ortamına bir adım daha yaklaşıldı" dedi. 


Türkiye'de inşaat canlandı! 


2014 yılının hem Türkiye hem de uluslararası platformda siyasi ve ekonomik birçok gelişmenin yaşandığı hareketli bir yıl olduğunu belirten Turgay Tanes, yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimleri ve sonrasında Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin. Türkiye ekonomisinde bekle ve gor atmosferine yol açtığını ifade etti. Bu durumun ağustos ayma kadar gayrimenkul sektörüne de yansıdığını belirten Tanes, gayrimenkul sektörünün tekrar canlanmaya başladığını ifade etti. 


Ödüle değer görülen Çınarlı Bahçe Tuzla projesi hakkında bilgi veren Tanes. "2013 yılı Ağustos ayında teslimlerinin ve dolayısıyla yaşamın başladığı Çınarlı Bahçe. 

476 üniteden oluşan bir konut projesidir. 1 + 1'den 4+1 'e uzanan ünite seçenekleri bulunan proje 2 bin 532 metrekare sosyal/ortak alan ve 868 metrekare ticari alan yer alıyor" diye konuştu. 


Hürriyet


Geri Dön