16 / 04 / 2024

Turgut Mahalle Konağı hizmete girdi!

Turgut Mahalle Konağı hizmete girdi!

İzmit Belediyesi tarafından Turgut mahallesinde yaptırılan konak açıldı. Mahallelerde sosyal yaşamı artırmak ve devamlı kılmak amacıyla yapılan konağın açılışını Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan yaptı.



İzmit Belediyesi tarafından mahallelerde sosyal yaşamı artırmak ve devamlı kılmak amacıyla Turgut mahallesi konağı açıldı. Açılışa İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Turgut Mahalle Muhtarı Mehmet Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Mahalle konağının açılışında konuşan Başkan Doğan, “Turgut Mahallemizi ve Turgutlu komşularımızı seviyoruz. Onlar bize gönülden inandılar ve desteklediler. Bizde onları hiç ihmal etmedik. Teknik ekibimizle ve muhtarımızla, mahallemizi sokak sokak gezdik. Turgut Mahallemizin mevcut yapısı içerisinde yapılabilecekleri yapmaya çalışıyoruz. Keşke boş yerlerimiz çok olsa da daha çok hizmetler yapsak. Camimize, Kur’an kursumuza, okulumuza destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Şu anda çocuklarımıza sağlanan imkânlar geçmişle kıyas bile edilemez. Her fırsatta okullarımıza gidiyor, eksiklerini tespit ediyorum. Bundan 15 sene önce de okulları geziyordum. Okullarımızda 70 kişilik sınıflar vardı. Hastaneleri geziyordum, prefabrikte sağlık ocakları, konteynırda hastaneler vardı. Bir tansiyon aletini hastaneye alamıyorduk. Devlet, değil konaklar, emekli evleri yapacak, kadınlara kurslar açacak, çocuklara bisiklet, tablet dağıtacak, aşı alacak ve çalışanına maaş verecek durumda değildi” ifadelerini kullandı.




Geri Dön