20 / 04 / 2024

Turizm sektörünün Oscar ödülleri 30 Kasım'da Katar'da açıklanıyor!

Turizm sektörünün Oscar ödülleri 30 Kasım'da Katar'da açıklanıyor!

TURİZM sektörünün Oscar ödülleri olarak kabul edilen World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri WTA), 2013 yılının en iyilerini 30 Kasım 2013 tarihinde Katar'ın başkenti Doha'da açıklayacak...



WTA'nın sitesinde milyonlarca kişinin oy kullanmaya devam ettiği yarışmaya Türkiye, 26 kategoride katılıyor. 

WTA ödülleri için ilk olarak Avrupa, Asya, Amerika, Afrika gibi kıtaların en iyi turizm tesisleri ve destinasyonları belirlendi. Dünyanın 7 kıtasından birçok firma, kurum ve kent 12 dalda 146 ayrı kategoride ödül için yarışıyor. VVTA'nın her yıl düzenlediği ödüller, milyonlarca seyahatçinin kullandığı oylarla belirleniyor. 


İşte Türkiye'nin adayları: Dünyanın en önde gelen kruvaziyer limanında İstanbul, en iyi cruise kentinde İzmir, en iyi destinasyonda İstanbul, en iyi turist kurulunda Kültür ve Turizm Bakanlığı ödül bekliyor. 


Diğer kategoriler yarışan turistik tesisler ise şöyle: Concorde De Luxe Resort ve Rixos Premium, Hotel Les Ottomans, Sumahan on the Water, Mardan Palace, Royal Adam&Eve Hotels, Meleğin Yarımadası, Cornelia Diamond Golf Resort, Çırağan Palace Kempinski, Sultan Süite Çırağan Palaca Kempinski, Kempinski Residences Bodrum, Mardan Spa, Antalya Presidentel Süite, Rixos Premium Bodrum, Mardan Palace Antalya, Titanic Deluxe, Royal Adam&Eve. 


Milliyet Gazetesi Akdeniz Eki


Geri Dön