28 / 03 / 2024

Türk inşaat sektörüne Amerika’dan davet!

Türk inşaat sektörüne Amerika’dan davet!

New york'un emlak piyasasına hakim olan REDinNYC yılın en büyük organizasyonunu gerçekleştiriyor. REDinNYC, New York’taki gayrimenkul geliştiricilerini ve yatırımcılarını buluşturuyor...



New york'un emlak piyasasına hakim olan REDinNYC yılın en büyük organizasyonunu gerçekleştiriyor. REDinNYC New York’taki gayrimenkul geliştiricileri ve yatırımcılarını buluşturarak emlak piyasasının nabzını tutuyor.

Türkiye’yi New York’a davet eden RedinNYC, Türk inşaat firmalarının dünyadaki en büyükler arasında olmasına rağmen henüz Amerika pazarında bir etkinliği bulunmaması nedeniyle, bu pazarda anahtar teslim proje yapabilecek firmaları bir araya getirerek sektörün gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

2020'de inşaat sektörünün yeni bir sıçrama yapabilmesi için, farklı hedef kitlelere ulaşabilmesi ve Türkiye’den konut alan yabancı portföyünün geliştirilmesi gerekmektedir. 

Kurucusu olan Selman YALÇIN ve Türkiye Temsilcisi Gülsem ARSLAN, Türk   emlak sektörünün de bu ağa katılarak, uluslararası pazarlardaki gücünü arttırmasını hedeflediklerini açıkladı.

 


Geri Dön