19 / 04 / 2024

Türk Nippon Sigorta'dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

Türk Nippon Sigorta'dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

Türk Nippon Sigorta, konut sigortası ürününde yenilik gerçekleştirdi. Yapılan yenilikle Türk Nippon Sigorta; avantajlı teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirdi. 



Türk Nippon Sigorta, konut sigortası ürününü yeniledi. Milliyet'te yer alan habere göre; konut ve avantajlı konut ürünlerini maliyet, kazanç ve ek avantajlar sağlayacak şekilde tek ürün haline getiren Türk Nippon Sigorta; avantajlı teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirdi.

Şirket olarak önceliklerinin müşteri ihtiyaçlarına odaklanmış ürünler sunarak sigortalılarının hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu dile getiren Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, şu açıklamalarda bulundu: 

 Türk Nippon Sigorta dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

"Saha araştırmaları sonucunda acentelerimizi ve bölge müdürlüklerimizi dinleyerek, onların ve sigortalılarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk. Konut ve Avantajlı Konut ürünümüzü tek bir çatı altında topladık. Ürünümüzde standart olarak verdiğimiz izolasyon eksikliği, dolu, hırsızlık teminatlarının limitlerini çeşitlendirdik."

Konut sigortası ile evlerdeki güven teminat altına alınıyor!


Geri Dön