20 / 04 / 2024

Türk Telekom'un ofisleri yenilendi

Türk Telekom'un ofisleri yenilendi

TT'nin ofislerini Van Gogh Müzesi'nin tasarımcısı yeniledi



Türk Telekom (TT), dönüşüm planı çerçevesinde başlattığı `ofis iyileştirme programı' kapsamında yenilenen ofislerini hizmete açtı. Türkiye genelinde yenilenen 41 ofis, dün kullanıma sunuldu

İstanbul Küçükyalı'daki yeni ofiste, Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany'nin katılımıyla gerçekleşen törende, 6 ilde toplam 7 ofisin açılışı, video bağlantısıyla aynı anda gerçekleştirildi.
TT'nin iyileştirme programı, Türkiye'deki tüm Türk Telekom ofislerini kapsıyor. Yenilenen 41 ofisi ise ayda ortalama 2 milyon müşteri ziyaret ediyor.
Proje kapsamında, en iyi müşteri deneyiminin sağlanması amacıyla, müşteriyle temas kurulmasından sipariş alınmasına, şikâyetlerin değerlendirilmesinden fatura itirazlarının çözümlenmesine kadar ofislerde gerçekleştirilen tüm işlemler analiz edildi. Bu analizler doğrultusunda gereken tasarımlar yapıldı ve 1500'ün üzerinde çalışanın eğitimleri planlandı.
Açılışta konuşan Paul Doany, "Altyapı yatırımlarımızı artırmaya ve şebeke performansımızı ve hizmet sunma yöntemlerimizi iyileştirmeye devam ettiğimiz artan rekabet ortamında, üstün hizmet kalitesi ile en yüksek müşteri memnuniyetini elde etme hedefimize ulaşmamız çok önemli" dedi.

QuA, Porsche için de tasarladı
Türk Telekom ofislerinin tasarımında, dünyaca ünlü tasarım atölyesi QuA'dan danışmanlık alındığı açıklandı. QuA, merkezi Amsterdam'da bulunan Hollandalı bir tasarım şirketi. QuA'nın, ağır sanayiden otomotive, iletişimden modaya kadar çeşitli sektörlerde, dünyaca tanınan birçok marka için tasarımları bulunuyor.
QuA'nın portföyünde, Porsche markası için ofis tasarımları, Van Gogh Müzesi için kurumsal kimlik ve yönlendirme grafik tasarımları, MTV Hollanda Ofislerinin iç mimari tasarımları yer alıyor.

Milliyet

Geri Dön