28 / 03 / 2024

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği kongre düzenledi

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği kongre düzenledi

Binalarda Enerji Performansı (BEP) Yönetmeliği'ne ilişkin gelişmelerin aktarılacağı toplantı,  27 Nisan 2010 Salı günü The Marmara Hotel'de gerçekleştirilecek



Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) Mayıs ayında Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu  ve Clima 2010 - 10. Rehva Dünya İklimlendirme Kongresi düzenliyor.

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mayıs ayında gerçekleştireceği iki önemli organizasyon ile dünya ISK (Isıtma-Soğutma-Klima) sektörünün önde gelen uzman ve bilim adamlarını Türkiye'de buluşturacak.

TTMD tarafından düzenlenen 9.`uncu Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu 03-05 Mayıs tarihlerinde, ulusal ve uluslararası kuruluşların destekleri, yurtiçi - yurtdışı üniversite ve firma temsilcilerinin katılımları ile İstanbul The Marmara Hotel'de gerçekleştirilecek.  Sempozyum kapsamında, 5 Aralık 2009`da yürürlüğe giren ve 1 Nisan 2010`da revize edilen Binalarda Enerji Performansı (BEP) Yönetmeliği ile ilgili, Bayındırlık Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı yetkilileri ile ISK (Isıtma-Soğutma-Klima) sektörel dernek başkanlarının katılacağı, içerik ve uygulamada karşılaşılan sorunların kapsamlı olarak tartışılacağı BEP Paneli de gerçekleştirilecek.

TTMD`nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Clima 2010-10.Rehva Dünya İklimlendirme Kongresi ise;   Amerika`dan Japonya'ya 6 kıtadan, 56 farklı ülkeden 1000`in üzerinde ısıtma, soğutma ve iklimlendirme uzmanını 9 - 12 Mayıs  tarihlerinde Antalya, WOW Hotels - Topkapı ve Kremlin Palace'ta buluşturacak. Söz konusu kongre, ISK sektöründe dünyanın en önemli kongre faaliyetlerinin başında geliyor.

Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi Sempozyumu ve Clima 2010-10.Rehva Dünya İklimlendirme Kongresi ile ilgili organizasyon içerik bilgileri ile Binalarda Enerji Performansı (BEP) Yönetmeliği'ne ilişkin gelişmelerin aktarılacağı toplantı,  27 Nisan 2010 Salı günü The Marmara Hotel'de gerçekleştirilecek.


Geri Dön