27 / 04 / 2024

Turkcell ve Samsung'dan Sevgililer Günü kampanyası!

Turkcell ve Samsung'dan Sevgililer Günü kampanyası!

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell, Samsung iş birliğiyle 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Samsung Note 8.0 ya da Samsung Tab 3.8 alan herkesi, sevdiğiyle birlikte Avrupa'ya uçuruyor...




Turkcell'den şubat ayı boyunca Samsung tablet alan herkes, Avrupa'ya çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor.


Turkcell açıklamasına göre, Turkcell, Samsung iş birliğiyle 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Samsung Note 8.0 ya da Samsung Tab 3.8 alan herkesi, sevdiğiyle birlikte Avrupa'ya uçuruyor.


Sevgililer Günü için özel olarak kurgulanan kampanya kapsamında, Turkcell İletişim Merkezlerine gelerek tablet bilgisayarını ister peşin ister kontratlı alan Turkcell müşterileri, Avrupa'nın çeşitli kentlerine çekilişsiz kurasız 2 kişilik gidiş-dönüş bileti kazanıyor.


Kampanya kapsamında hediye edilen çift kişilik ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak biletleri, İstanbul, İzmir,  Ankara  ve Antalya kalkışlı Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina uçuşlarında kullanılabiliyor.


Samsung tabletlerini Turkcell Satış noktaları ve "www.turkcell.com.tr"den alan müşterilerin, bilet hakkından faydalanabilmeleri için, öncelikle "www.sevdiginleavrupayauc.com" internet sitesine Turkcell satış noktasından kendilerine verilen kupon kodunu girmeleri gerekiyor. Sitedeki başvuru formu eksiksiz doldurulup, imzalandıktan sonra fatura kopyası ile birlikte belirtilen seyahat acentesine kargo ile gönderiliyor. Kargolama için son tarih 14 Mart 2014 olurken, seyahat acentesi yetkilisi ile uçuş planını teyit edildikten sonra 1 Mayıs 2014 ile 28 Şubat 2015 arasında seyahat gerçekleştirebiliyor. 



AA


Geri Dön