25 / 04 / 2024

Türkiye'nin ilk dans ayakkabıları mağazası açıldı!

Türkiye'nin ilk dans ayakkabıları mağazası açıldı!

Mavi'de 4 yıl ithalat müdürü olarak çalıştıktan sonra hamileliği nedeniyle ayrılan Zeynep Çetinkaya, uzun zamandır yaptığı Tango için Türkiye'de ayağına uygun dans ayakkabısı bulamayınca Türkiye'nin ilk dans a



Tango yapmak için Türkiye'de dans ayakkabısı satan mağaza bulamayan Zeynep Çetinkaya Topağacı'nda mağaza açtı

Mavi'de 4 yıl ithalat müdürü olarak çalıştıktan sonra hamileliği nedeniyle ayrılan Zeynep Çetinkaya, uzun zamandır yaptığı Tango için Türkiye'de ayağına uygun dans ayakkabısı bulamayınca Türkiye'nin ilk dans ayakkabıları mağazasını açtı. Eşe yakın olarak yapılan Latin dansları ve Tango, Türk kültürünün yeni yeni kapı araladığı bir sosyalleşme tekniği. O yüzden de bugüne kadar talibi pek olmamış dans ayakkabılarının. Taki dans programları ve dans stüdyolarının sayısı artıncaya kadar. Çoğuna göre niş sayılabilecek bu alana yatırım yapmaktan vazgeçmeyen Çetinkaya, Tango ve Latin danslarına merak salanların artmasıyla kaygılarından da kurtulmuş.

DANS KÜLTÜRÜ YOK

Çetinkaya'nın en büyük sorunu değişim yapmak isteyen müşterilerin tavrı. "Orijinal paketi koli bandına sarıp değişime yolluyorlar. Dans ettiği ayakkabıyı değiştirmek isteyen var. Dans ayakkabıları yarım saat bile ayakta kalsa ayağın şeklini alıyor. Taban kirleniyor ama tüketici bunu anlamıyor" diyor.
Sabah


Geri Dön