25 / 04 / 2024

Türkler Bağdat'ta inşaat ve yapı malzemeleri fuarı açtı

Türkler Bağdat'ta inşaat ve yapı malzemeleri fuarı açtı

ABD'nin Irak'a müdahalesinin ardından Bağdat'ta ilk fuar, Türk firmaları tarafından açıldı



Forum Fuarcılık A.Ş.'nin Irak Ticaret Bakanlığı Fuarlar İdaresi Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Türk İnşaat, İnşaat Makineleri, Yapı Malzemeleri ve Elektrik Fuarının açılışına, Irak İmar ve İskan Bakanı Byan Dizaye, Irak Yatırımlar Bakanı Sami El Araji,  Ankara  Ticaret Müşaviri Engin Bayşar, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül katıldı. Forum Fuarcılık , fuarın 3 gün süreceğini ve Türk firmalarının bu pazarda rakiplerinden daha hızlı mesafe almasını sağlayacağını söyledi. Fuarda, Eczacıbaşı Holding, Temsa Global, Egeplast Ege Seramik, Hakan Plastik, Arı Arıtma, Dorçe Prefabrik, Kaleseramik Çanakkale, Pamukkale Kablo, Söğütsen Seramik, Tefirom'un da aralarında bulunduğu 75 Türk firmasının ürünleri sergileniyor.
Hürriyet

İlgili haber:

Bağdat'ta Türk inşaat ve yapı malzemeleri fuarı açıldı!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

75 Türk firması savaş sonrası ilk fuarla Bağdat'a çıkarma yaptı

ABD'nin Irak'a müdahalesinin ardından Bağdat'ta ilk fuar, Türk firmaları tarafından açıldı. Forum Fuarcılık'ın Irak Ticaret Bakanlığı Fuarlar İdaresi Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Türk İnşaat, İnşaat Makineleri, Yapı Malzemeleri ve Elektrik Fuarının açılışına, Irak İmar ve İskân Bakanı Byan Dizaye, Irak Yatırımlar Bakanı Sami El Araji, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile Forum Fuarcılık Başkanı Bilgin Aygül katıldı. 3 gün devam edecek fuarda Eczacıbaşı, Temsa Global, Egeplast Ege Seramik, Hakan Plastik, Arı Arıtma, Dorçe Prefabrik, Kaleseramik Çanakkale, Pamukkale Kablo gibi 75 Türk firmasının ürünleri sergileniyor.
Sabah

Bağdat fuarına Türk çıkarması
Amerika Birleşik Devletleri'nin Irak'a müdahalesinin ardından Bağdat'ta ilk fuar, Türk firmaları tarafından açıldı. Forum Fuarcılık'ın Irak Ticaret Bakanlığı Fuarlar İdaresi Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Türk İnşaat, İnşaat Makineleri, Yapı Malzemeleri ve Elektrik Fuarı'nın açılışına, Irak İmar ve İskan Bakanı Byan Dizaye, Irak Yatırımlar Bakanı Sami El Araji, Ankara Ticaret Müşaviri Engin Bayşar, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile Forum Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül katıldı.

ECZACIBAŞI DA VAR TEMSA DA
7 yıl aradan sonra Türk firmalarını Bağdat'ta buluşturan fuar 3 gün devam edecek. Irak'ın yeniden yapılanmasında büyük rol üstlenecek olan inşaat sektörünün büyük ilgi gösterdiği fuar, Türk firmalarının bu pazarda rakiplerine oranla daha hızlı mesafe almasını sağlayacak. Fuarda, şu firmalar var: Eczacıbaşı Holding, Temsa Global, Egeplast Ege Seramik, Hakan Plastik, Arı Arıtma, Dorçe Prefabrik, Kaleseramik Çanakkale, Pamukkale Kablo, Söğütsen Seramik, Tarmaş  Makine, Yılmazlar Kablo, Tefirom...
Akşam

Bağdat'ta yedi yıl sonra ilk Türk fuarı

ABD'nin Irak'a müdahalesinin ardından Bağdat'ta ilk Türk firmaları fuarı, Forum Fuarcılık ve Irak Ticaret Bakanlığı tarafından açıldı

Forum Fuarcılık A.Ş'nin Irak Ticaret Bakanlığı Fuarlar İdaresi Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Türk İnşaat, İnşaat Makineleri, Yapı Malzemeleri ve Elektrik Fuarı'nın açılışına, Irak İmâr ve İskan Bakanı Byan Dizaye, Irak Yatırımlar Bakanı Sami El Araji, Ankara Ticaret Müşaviri Engin Bayşar, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül katıldı.
Forum Fuarcılık A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, yaklaşık yedi yıl aradan sonra Türk firmalarını Bağdat'ta buluşturan fuar üç gün devam edecek. Irak'ın yeniden yapılanmasında büyük rol üstlenecek olan inşaat sektörünün büyük ilgi gösterdiği fuar, Türk firmalarının bu pazarda rakiplerine oranla daha hızlı mesafe almasını sağlayacak.

Fuarda, Eczacıbaşı Holding, Temsa Global, Egeplast Ege Seramik, Hakan Plastik, Arı Arıtma, Dorçe Prefabrik, Kaleseramik Çanakkale, Pamukkale Kablo, Söğütsen Seramik, Tarmaş Makine, Yılmazlar Kablo, Tefirom'un da aralarında bulunduğu 75 Türk firmasının ürünleri sergileniyor.

Yapı ve altyapı malzemelerinin ağırlıklı olarak yer aldığı fuarda, seramik, cephe giydirme sistemleri, tesisat ekipmanları, jeneratör, kablo ve elektrik malzemeleri üreticileri ürünlerini sergiliyor.
Radikal

İşgal sonrası Bağdat'taki ilk fuar Türklerden

Amerika Birleşik Devletleri'nin Irak'ı işgali sonrası Bağdat'ta ilk fuar, Türk firmaları tarafından açıldı. Forum Fuarcılık AŞ'nin Irak Ticaret Bakanlığı Fuarlar İdaresi Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Türk İnşaat, İnşaat Makineleri, Yapı Malzemeleri ve Elektrik Fuarı'nın açılışına, Irak İmar ve İskan Bakanı Byan Dizaye, Irak Yatırımlar Bakanı Sami el Araji, Ankara Ticaret Müşaviri Engin Bayşar, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül katıldı.

7 yıl aradan sonra Türk firmalarını Irak'ta buluşturan fuar, 3 gün devam edecek. Fuarda, Eczacıbaşı Holding, Temsa Global, Egeplast Ege Seramik, Hakan Plastik, Arı Arıtma, Dorçe Prefabrik, Kaleseramik Çanakkale, Pamukkale Kablo, Söğütsen Seramik, Tarmaş Makine, Yılmazlar Kablo, Tefirom'un da aralarında 75 Türk firmasının ürünleri sergileniyor. Irak'ın yeniden yapılanmasında büyük rol üstlenecek olan inşaat sektörünün büyük ilgi gösterdiği fuar, Türk firmalarının bu pazarda rakiplerine oranla daha hızlı mesafe almasını sağlayacak. Yapı ve altyapı malzemelerinin ağırlıklı olarak yer aldığı fuarda, seramik, cephe giydirme sistemleri, tesisat ekipmanları, jeneratör, kablo ve elektrik malzemeleri üreticileri ürünlerini hem Iraklı alıcılara hem de yabancı şirketlerin temsilcilerine tanıtıyor.
Zaman


Geri Dön