23 / 04 / 2024

Türköz İnşaat ve Oliv Yapı, Seyrantepe'ye teklif verecek!

Türköz İnşaat ve Oliv Yapı, Seyrantepe'ye teklif verecek!

Türköz  İnşaat, Oliv Yapı ortaklığındaki Realİstanbul konsorsiyumu Galatasaray'ın Seyrantepe spor kompleksine teklif vermeye hazırlanıyor



Türköz İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığında Realistanbul konsorsiyumunun Seyrantepe spor kompleksi için teklif vereceği
bildirildi

Realistanbul'dan yapılan yazılı açıklamada, Galatasaray'ın Seyrantepe'deki spor kompleksi için temmuz ayında yapılan ihalenin düşük bulunmasından sonra, Türköz İnşaat ve Oliv Yapı'nın ihaleye teklifle katılma kararı aldığı kaydedildi.
Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, ihaleye teklif vermeden önce Belçikalı ortağı ile finans görüşmelerinde bulunduğunu belirterek, "Geldiğimiz noktada iş tıkandı gibi görünüyor. Realistanbul konsorsiyumu içinden iki firma Türköz ve Oliv Yapı olarak ihaleye girmek istiyoruz. Bunun için Belçika'daki ortağımızla da gerekli istişareleri yaptık. Finans sorunumuz yok.

Sadece ihale bedelinin düşündüğümüze yakın olması gerekiyor" şeklinde açıklama yaptı. İhalenin 21 Ağustos'ta yapılacağını hatırlatan Türköz, şartnameyi Belçikalı ortağının da görmek istediğini, bunun için önümüzdeki hafta Belçika'ya giderek son kez bir araya geleceklerini bildirdi.

Açıklamada, Realistanbul konsorsiyumunun en büyük ortağı Türköz İnşaat'ın ihaleye katılması durumunda Aşçıoğlu'ndan sonra ihaleye teklif veren ikinci Trabzonlu firma olacağı, "iyi bir Trabzonsporlu" olduğunu dile getiren Murat Türköz'ün Belçika ve Fransa'da uluslararası ortaklarının tekstil mağazaları zinciri sahibi olduğu, Türköz'ün adını Merter'deki Realistanbul projesiyle duyurduğu belirtildi.
AA

Galatasaray'ın Seyrantepe Spor Kompleksi için Temmuz ayı içinde yapılan ihalenin düşük bulunmasından sonra Merter'de Realİstanbul projesini hayata geçiren Türköz İnşaat ve Oliv Yapı, ihaleye sürpriz bir teklifle katılma kararı aldı. Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, ihaleye teklif vermeden önce Belçikalı ortağı ile finans görüşmelerinde bulunduğunu belirterek, "Geldiğimiz noktada Seyrantepe Spor Kompleksi ihalesi tıkandı gibi görünüyor. Realİstanbul konsorsiyumu içinden iki firma Türköz ve Oliv Yapı olarak ihaleye girmek istiyoruz. Bunun için Belçika'daki ortağımızla da gerekli istişareleri yaptık. Finans sorunumuz yok. Sadece ihale bedelinin düşündüğümüze yakın olması gerekiyor" şeklinde açıklamada bulundu. 

İhalenin 21 Ağustos'ta olduğuna dikkat çeken Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, şartnameyi Belçikalı ortağının da görmek istediğini, bunun için önümüzdeki hafta Belçika'ya giderek son kez bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.

Galatasaray Stadına Trabzonlular Talip
Realİstanbul konsorsiyumunun en büyük ortağı Türköz İnşaat, eğer ihaleye katılırsa, Aşçıoğlu'ndan sonra ihaleye teklif veren ikinci Trabzonlu firma olacak. İyi bir Trabzonsporlu olduğunu her fırsatta ifade eden Murat Türköz, Belçika ve Fransa'da uluslar arası ortakları tekstil mağazaları zinciri sahibi. Türköz adını Merter'deki Realİstanbul projesiyle duyurmuştu.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Galatasaray Stadı'na Trabzonsporlu talip

Türköz İnşaat, Oliv Yapı ortaklığındaki Realİstanbul konsorsiyumu, Galatasaray'ın Seyrantepe Spor Kompleksi için 21 Ağustos'ta yapılacak ihaleye teklif vermeye hazırlanıyor

Merter'de Realİstanbul projesinin sahibi Türköz İnşaat ve Oliv Yapı, yeni ihaleye sürpriz bir teklifle katılma kararı aldı. Realİstanbul konsorsiyumunun en büyük ortağı Türköz İnşaat, eğer ihaleye katılırsa, Aşçıoğlu'ndan sonra ihaleye teklif veren ikinci Trabzonlu firma olacak. İyi bir Trabzonsporlu olduğunu her fırsatta ifade eden Murat Türköz, Belçika ve Fransa'da uluslararası ortakları tekstil mağazaları zinciri sahibi. Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, ihaleye teklif vermeden önce Belçikalı ortağı ile finans görüşmelerinde bulunduğunu belirterek, "Geldiğimiz noktada Seyrantepe Spor Kompleksi ihalesi tıkandı gibi görünüyor. Finans sorunumuz yok. Sadece ihale bedelinin düşündüğümüze yakın olması gerekiyor" dedi.
Hürriyet

Türköz Belçikalı ortakla Seyrantepe'ye talip oldu

İstanbul Merter'de gerçekleştirdiği Realİstanbul projesi ile tanınan Türköz İnşaat - Oliv Yapı ortaklığındaki Realİstanbul Konsorsiyumu, Galatasaray'ın Seyrantepe Spor Kompleksi ihalesine girme kararı aldı. Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, ihaleye teklif vermeden önce Belçikalı ortağı ile finans görüşmelerinde bulunduklarını ve ihaleye katılmaya hazırlandıklarını söyledi. Türköz Belçikalı ortağının adını açıklamaktan kaçındı. Türköz "Realİstanbul konsorsiyumu içinde yer alan Türköz ve Oliv Yapı olarak ihaleye girmek istiyoruz. Bunun için Belçika'daki ortağımızla da gerekli istişareleri yaptık. Finansman sorunumuz yok" diye konuştu. Türköz'ün Trabzonspor takımını tuttuğu biliniyor.
Sabah

Realistanbul, Seyrantepe'ye teklif verecek
Türköz İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığında Realistanbul konsorsiyumunun Seyrantepe spor kompleksi için teklif vereceği bildirildi

Realistanbul'dan yapılan yazılı açıklamada, Galatasaray'ın Seyrantepe'deki spor kompleksi için temmuz ayında yapılan ihalenin düşük bulunmasından sonra, Türköz İnşaat ve Oliv Yapı'nın ihaleye teklifle katılma kararı aldığı kaydedildi. Daha önce Aşçıoğlu İn şaat da ihalede teklif vereceğini açıklamıştı.
Star

Seyrantepe'ye bir talip daha

İstanbul Zeytinburnu'nda Realistanbul adlı konut sitesinin inşaatına devam eden Türköz İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığı, Seyrantepe ihalesine teklif vermeye hazırlandıklarını açıkladı

Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, ihaleye teklif vermeden önce Belçikalı ortağıyla finans görüşmelerinde bulunduğunu belirterek, "Tekstil konusunda birlikte çalıştığımız Belçika'daki ortağımızla gerekli istişareleri yaptık. Finans sorunumuz yok. Sadece ihale bedelinin düşündüğümüze yakın olması gerekiyor" dedi.
Türköz, şartnameyi Belçikalı ortağının da görmek istediğini, bunun için önümüzdeki hafta Belçika'ya giderek son kez bir araya geleceklerini söyledi. Türköz-Oliv ortaklığından önce Siyah Kalem ile Aşçıoğlu İnşaat, ihaleye hazırlandıklarını açıklamışlardı.
Milliyet


Geri Dön