19 / 04 / 2024

TURYAP 30'uncu yaşını kutluyor!

TURYAP 30'uncu yaşını kutluyor!

16 Ekim 1985 yılında kurulan TURYAP, geride bıraktığı 30 yılda birçok ilklere imza attı. Türkiye’nin ilk markalı emlakçılık franchise sistemini kurdu ve temsilcilerinden bugüne kadar cirodan pay almayarak sektöre büyük katma değer sağladı.



16 Ekim 1985 yılında kurulan TURYAP, geride bıraktığı 30 yılda birçok ilklere imza attı. Türkiye’nin ilk markalı emlakçılık franchise sistemini kurdu ve temsilcilerinden bugüne kadar cirodan pay almayarak sektöre büyük katma değer sağladı. %100 Türk sermayeli şirket, bugün Türkiye’nin yaklaşık 50 ilinde 400 temsilcisi ile dev bir emlak zinciri haline geldi. 30 yıldır gayrimenkul sektörünün nabzını tutan TURYAP, gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle Euromoney, Capital Finance International, European Business Awards gibi uluslararası kuruluşlardan ödüller aldı; Uluslar arası Emlakçılar Birliği REALTOR’e üyeliği kabul edildi. 


30. kuruluş yıldönümünü kapsamında, 6-7-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Kıbrıs Kaya Artemis Hotel’de muhteşem bir etkinlik ile temsilcilerini ağırlıyor. Temsilciler, danışman ve çalışanlar tek çatı altında buluşuyor.


Yıldönümü kutlamasında temsilcileri bekleyen birçok ödülün yanı sıra, Ahmet Şerif İzgören,  Üstün Dökmen gibi ustalar da konuşmaları ile kongreye farklı bir boyut kazandırıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde konuklar başarılı sunucu Alper Ateş’in sunduğu Süper Bulmaca yarışmasında emlak literatürünü çözmek için yarışıyor. 


Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay bu özel güne dair yorumlarda bulundu: ‘Bundan tam 30 yıl önce 16 Ekim 1985 yılında TURYAP doğdu. İnsanların 80’li yıllarda Türkiye’de taşınmazlar kurumsal olmayan emlakçılar tarafından satılıyor ve kiralanıyordu. TURYAP, Kurumsal ve etik çalışma yöntemi ile doğru fiyatlarla sektöre olan güveni başlattı. Benimle birlikte yürüyecek insanları seçerken önce iyi insan olmasına dikkat ettim. Gayrimenkul sektöründeki güvenilir imajımızı bizimle birlikte büyüyen TURYAP ailesiyle birlikte kazandık. Bizi zirveye taşıyan heyecanımız ilk günkü gibi taze. Bugün Türkiye’nin her yerinde adımızı taşıyan temsilciliklerimize ve deneyim sahibi, güvenilir ekibimize teşekkür ederim. Birlikte nice 30 yıllara.’ 


Geri Dön