19 / 04 / 2024

Üç ünlü perakendeci Antalya'da ortak otel kuracak!

Üç ünlü perakendeci Antalya'da ortak otel kuracak!

Perakende sektörünün üç önemli ismi Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir, CarrefourSa Genel Müdürü Mehmet Nane ve Jones Lang Lasalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş bir turizm yatırımında ortak hareket etme kararı almışlar. ..



Türkiye'de perakende sektörünün üç önemli ismi, ortak bir projede biraraya geliyor. Arkadaşımız Ayşegül Sakarya Pehlivan'ın edindiği bilgilere göre alanlarında perakende sektörünün üç önemli ismi Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir, CarrefourSa Genel Müdürü Mehmet Nane ve Jones Lang Lasalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş bir turizm yatırımında ortak hareket etme kararı almışlar. Özdemir, Nane ve Alkaş, Antalya'da ortak bir otel açmaya hazırlanıyor. 


Henüz fizibilite aşamasında olan otelle ilgili detaylar netleşmiş değil. Ancak projelendirme çalışmalarının önümüzdeki aylarda tamamlanması planlanıyor. Nane, Alkaş ve Özdemir'in hedefi ise oteli önümüzdeki yaz sezonuna yetiştirmek. Perakendede başarılı projelere imza atan üç profesyonelin otelcilikle ilgili projelerinin nasıl ilerleyeceği, ne gibi sonuçlar alacağı merak edilmiyor değil tabi ki? 


EKONOMİST





Geri Dön