18 / 04 / 2024

Üçyol-Üçkuyular metro hattı pilli trenle protesto edildi!

Üçyol-Üçkuyular metro hattı pilli trenle protesto edildi!

İzmir"de, yılın son günü, ilginç bir protesto sahnesi yaşandı. Bir grup AK Partili, Üçyol- Üçkuyular metro hattının bitirilmemesini, pilli oyuncak tren çalıştırarak protesto etti



Bir grup Ak Partili, Üçyol-Üçkuyular metro hattının söz verildiği tarihte bitirilmemesini protesto gösterisi yaptı

İzmir"de, yılın son günü, ilginç bir protesto sahnesi yaşandı. Bir grup AK Partili, Üçyol- Üçkuyular metro hattının bitirilmemesini, pilli oyuncak tren çalıştırarak protesto etti.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Osman Sakman ve Konak İlçe Başkanı Latif Özkan ile bir grup partili,  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı CHP"li Aziz Kocaoğlu"nun Üçyol- Üçkuyular metro hattını söz verdiği tarih olan 31 Aralık"ta açmamasını ilginç bir yöntemle protesto etti.

Oyuncak trenin kurdelesini kestiler

Partililerin Hatay Renkli Durağı metro inşaatının önünde toplandığı gösteride Sakman, rayların üzerine koyduğu pilli oyuncak treni kurdele keserek çalıştırdı. AK Partili"ler, ˜İşte Kocaoğlu"nun metrosu", ˜Son durak neresi başkan", ˜Açılış seferi ücretsiz" diye bağırırken, Sakman da üzerinde ˜metro" yazan çikolata dağıttı.

İzmirspor ve Hatay istasyonlarının Genel Seçim öncesinde haziran ayında metro seferlerine dahil edilmesi öngörüldü. Geriye kalan 3 istasyon ve Bornova hattının ise 2011 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor.
Milliyet/Elif DEMİRCİ


Geri Dön