20 / 04 / 2024

Ulaşım sektörü bir araya geliyor!

Ulaşım sektörü bir araya geliyor!

Karayolu ulaşım sektörünün paydaşlarını bir araya getirmek ve projelerle ilgili bilgi paylaşımına aracı olmak amacıyla düzenlenen Karayolları Fuarı ile, Ulaşım sektörü bir araya gelecek.




Karayolu ulaşım sektörünün paydaşlarını bir araya getirmek ve projelerle ilgili bilgi paylaşımına aracı olmak amacıyla düzenlenen Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında  Ankara  Congresium’da yapılacak. 


 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayelerinde gerçekleşecek olan fuara bu yıl 160 firma katılıyor. İlki 2016 Mayıs ayında düzenlenen ve çok sayıda iş birliğine ortam sağlayan fuarın bu sene de Mega Projelere imza atan sektör kahramanlarını kamuoyu ile buluşturması bekleniyor. Fuar, toplam 161 milyar dolarlık hacme sahip olan karayolu ulaştırma sektörüne hizmet eden ulusal ve uluslararası, proje, müşavir ve müteahhit firmaları ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan uzman mühendisleri, üniversitelerden akademisyenleri, makine, malzeme ve ekipman sağlayan üreticileri, imalatçıları ve tedarikçileri ağırlayacak.


Hürriyet



Geri Dön