27 / 04 / 2024

Uluhan Grup'tan 2 kampanya!

Uluhan Grup'tan 2 kampanya!

Uygun fiyatlar ve ekonomik ödeme planlarıyla sektöründe fark yaratmayı amaçlayan Uluhan Grup, Esenyurt'ta Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri projelerini aynı anda yürütüyor...



UYGUN fiyatlar ve ekonomik ödeme planlarıyla sektöründe fark yaratmayı amaçlayan Uluhan Grup, Esenyurt'ta Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri projelerini aynı anda yürütüyor. Uluhan Grup, Acunkent projesiyle Esenyurt'ta kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz ilk konut projesini inşa ederken, Babil Kuleleri'nde ise 50 bin TL'den başlayan fiyatlar sunuyor.

ULUHAN Grup Esenyurt'un çehresini değiştirecek Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri projelerini aynı anda yürütüyor. İki projeye aynı anda imza atan Uluhan Grup, ev sahibi olmak isteyen ailelere kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz ödeme planları sunuyor. Uluhan Grup, Acunkent projesiyle Esenyurt'ta kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz ilk konut projesini inşa ederken, Babil Kuleleri'nde ise 50 bin TL'den başlayan fiyatlar sunuyor. Uluhan Grup, sunduğu uygun fiyatlar ve ekonomik ödeme planlarıyla da sektöründe fark yaratmayı amaçlıyor.

50 bin TL'den başlıyor

Uluhan Grup'un Esenyurt'taki projesi Babil Kuleleri için çalışmalarına başladı. 1050 konut ve 151 ticari birimden oluşan yaşam merkezinin proje bedelinin 160 milyon TL olması öngörülüyor. Babil Kulelerinin 2011 Şubat ayında başlayan inşaatı 2 yıl içinde tamamlanacak. Elverişli imkanlarla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen Uluhan Grup, Babil Kuleleri'nde fiyatları 50 bin TL'den başlatıyor. Projede 40-45 metrekare daireler için 50 bin - 66 bin 750 TL, 55-70 metrekare daireler için 68 bin 750 - 90 bin TL, 85-95 metrekare daireler için 118 bin 750 - 136 bin 250 TL ve 110 metrekare daireler için 131 bin 250 - 169 bin TL fiyat aralıkları sunuluyor. 50 bin TL'lik ödeme planında yüzde 25 peşinat, 630 TL aylık taksit ve 50 aya varan kredilendirme olanağı bulunuyor.

Kredisiz, kefilsiz proje

Uluhan Grup, Acunkent projesiyle de Esenyurt'ta yeni bir yaşam merkezi kuruyor. Kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz ilk konut projesi Acunkent ev sahibi olmak isteyen ailelerden yoğun ilgi görüyor. Uluhan Grup, 8 blokta toplam 670 konut ve 185 ticari birimden oluşan projenin yüzde 80'lik bölümünün satışını kısa bir zaman diliminde tamamladı. Dairelerin yüzde 50'sinin yurtdışında yaşayanlar tarafından satın alındığı Acunkent'in garantili anahtar teslim tarihi 2012 Haziran olarak belirlendi. Acunkent projesinde home ofislerin kampanyalı nakit fiyatları 35 bin TL'den, 1+1 konutların fiyatları 51 bin 900 TL'den, 2+1'lerin kampanyalı nakit fiyatları 95 bin 200 TL'den, 4+1'lerin fiyatları ise 157 bin 100 TL'den başlıyor. 3+1'lerin satışı ise tamamlanmış durumda bulunuyor.

Kalite çıtasını yükseltiyor

Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri projeleri gerçek anlamda kentsel dönüşüm projeleri olma özellikleriyle öne çıkıyor. Yeşil bir çevre içinde ailelerin tüm sosyal ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri, aynı zamanda Esenyurt'un kalite çıtasını da çok daha yüksek bir noktaya taşıyor. Bina Yönetim Sistemleri bir Garanti Koza kuruluşu olan Koza Yönetim A.Ş tarafından gerçekleştirilecek olan Uluhan Babil Kuleleri, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa ediliyor.

Her aile kolaylıkla ev sahibi olabilmeli

ULUHAN Grup'un arkasında, Türkiye genelinde büyük projelere imza atan sektörün duayenlerinden inşaat mühendisi Süleyman Demirhan, Pehlivan Lokantaları'nın sahibi Bekir Cesur ve Necati Aktülün ile Taha Aktülün bulunuyor. Birçok şehirde alışveriş merkezi, cami, fabrika, eğitim öğretim kurumu gibi yapılar inşa eden, TOKİ'nin 700 konutluk projelerini hayata geçiren inşaat mühendisi Süleyman Demirhan ile Bekir Cesur, Necati Aktülün ve Taha Aktülün'un ortaklığıyla kurulan Uluhan Grup, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek, uygun ve ekonomik şartlarla ev sahibi olmalarını sağlamak amacıyla iddialı projeleri hayata geçiriyor.

Babil Kuleleri deniz manzarasına da hakim

TÜRKİYE'nin ve dünyanın önde gelen markalarının buluşacağı, 151 mağazayı içeren Babil alışveriş merkezi, 20 bin metrekare Babil otopark alanı, 1500 metrekare Babil market alanı, 600 metrekare Babil kreş alanı, 300 metrekare Babil açık havuz, 100 metrekare Babil kapalı havuz, 4 büyük Babil sinema salonu, 4 Babil spor salonu, 824 metrekare Babil fitness merkezi, SPA, sauna, 120 metrekare havuz kafe, seyir terasları ve 360 derece panaromik deniz manzarası Babil Kuleleri'nin sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.

Metro ve metrobüsle merkeze bağlanacak

ACUNKENT'te kapalı yüzme havuzundan Türk hamamına, kreşten çocuk oyun alanına, marketten restorana kadar birçok sosyal imkan bulunuyor. Açık havuz, teras havuz, fitness alanı, kuaför, eczane, banka, mini golf sahası, kafe ve restoran, alışveriş merkezi, 24 saat acil servis, elektrik güvenlik sistemleri, jeneratör, garaj, havayolu acentası, kreş, 24 saat aydınlatma sistemi ve güvenliğe bağlı intercom sistemi Acunkent'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor. Acunkent, ayrıca Esenyurt'un en merkezi mevkinde yer alıyor. Acunkent, yapımı planlanan metro ve metrobüs hatlarıyla İstanbul'un ana merkezlerine ulaşımı hızlı ve rahat bir yaşam alanı olmanın kolaylığını da sağlayacak.

Hürriyet


Geri Dön