26 / 04 / 2024

Ünlü analist resmen açıkladı! Bitcoin gelecek 6 ayda hangi seviyede olacak? 

Ünlü analist resmen açıkladı! Bitcoin gelecek 6 ayda hangi seviyede olacak? 

Ünlü analist Bitcoin'in gelecek 6 ayda hangi seviyede olacağını açıkladı. Peki analistler Bitcoin'in geleceğiyle ilgili neler diyor? Bitcoin yükselecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları...



Son altı aydaki Bitcoin fiyatında, çok büyük bir miktarda büyük oranda konsolide kaydedilirken, bir kırılma girişiminde de başarısızlık yaşandı. Fiyat aynı destek seviyelerini gördüğünden, eğiliminde benzer bir şekilde sürmesi öngörülüyor. Bu nedenle  Sherpa’nın belirttiği gibi, BTC fiyatı 6 ay daha 20 bin ile 40 bin dolar arasında işlem görebilir. 

Ünlü analist resmen açıkladı! Bitcoin gelecek 6 ayda hangi seviyede olacak? 

Bununla beraber BTC fiyatı, Asya borsanın başlangıcından bu yana birden çok kırmızı mum kaydederek sabit bir düşüş eğilimini gerçekleştirdi. Bu sebeple, fiyat, mevcut konsolidasyondan çıkmak için yeterli baskıyı görene kadar daha uzun bir süre için konsolide bölgede 30 bin doların altında seyredebilir. 

“Altcoin Sherpa”, konuyla ilgili analizlerinde teknik görünümle ilgili şunları değerlendiriyor: 

"BTC fiyatı, hafifçe yükselen bir kama içinde işlem görüyor ve bu nedenle mevcut düşüş, formasyonun sonucu olabilir. Bu sebeple, burada önemli bir toparlanma ile güçlü bir destek sunabileceğinden fiyat 28.800 dolara düşebilir. Fiyat bir kez toparlandığında, başlangıçta 30 bin dolar seviyelerine ulaşmaya çalışabilir ve daha sonra çok yakında 34 bin doların üzerine çıkabilir."

Ünlü analist resmen açıkladı! Bitcoin gelecek 6 ayda hangi seviyede olacak? 

LUNA'DA SON DURUM NE? 

Kriptokoin2in aktardığına göre; kripto para yatırımcıları Luna Foundation Guard’ın ne kadar rezervi kaldığına odaklandı. LFG tarafından, kalan varlıklarla “önce en küçük yatırımcılar olacak şekilde UST’nin kalan kullanıcılarını telafi etme” sözünü aktardı.

Özetle, 80.081 Bitcoin (BTC) veya LFG’nin koruduğu Bitcoin’in yüzde 99.61'i fondan karşılandı. Terra ekibi, konuyla ilgili bir paylaşımında “toplam 1,164,018,521 UST için 33,206 BTC” satışına doğrulama getirdi. Kalan 47.188 BTC hesaba dahil edilmezken, 313 BTC yedekte duruyor. 

Altını koluna takan yanacak cebine koyan uçacak! Altın fiyatıyla ayakları yerden kesecek

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolar uçuşa geçiyor, hazır olun! Dolarda son dakika! 17 Mayıs 2022 dolar kuru

Piyasa kahini İslam Memiş dolar ve altın fiyatları için kritik günü açıkladı! Yatırım yaparken bir kez daha düşünün

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön