26 / 04 / 2024

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin'de yeni dip seviye geldi!

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin'de yeni dip seviye geldi!

Ünlü analist, bugünkü 20 bin dolarlık Bitcoin fiyatını, dip olarak önceki 5 bin dolarlık değerle karşılaştırdı! İşte ünlü analistin Bitcoin’e yönelik beklentileri...



BITCOIN BENİMSEMESİ VE AZALAN ARZ

McGlone’un bununla kastettiği, 20 bin dolarda Bitcoin’nin bir dip oluşturmuş olabileceğidir. Bitcoin önceki 20 bin dolarlık ATH’yi yeniden test etmeye çalıştığında, ancak düşmeden önce çarptığında gösterilmiş olabilir. Ayrıca BTC’nin önceki ATH seviyelerine düşmediği iddia edildi. Bu düşüş döngüsünün farklı olup olmayacağı henüz görülmedi. Birincisi, sürekli madencilik nedeniyle Bitcoin arzı azaldı. Her dört senede bir, Bitcoin halving’i gerçekleşir. Madencilik ödüllerini her dört yılda bir ikiye böler. 2024’te yaklaşan halving, blok başına ödülü 6.25 Bitcoin’den 3.125 Bitcoin’e düşürecek.

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin de yeni dip seviye geldi!Talep artmayı sürdürürken zamanla daha az arz üretildiğinden, daha az Bitcoin mevcut olacak. McGlone, bu nedenle yeni dip noktasının 20 bin dolar olabileceğini öne sürüyor. Coin ve tüm kripto endüstrisi yıllar içinde daha popüler hale geldikçe benimseme de arttı. Bitcoin, ana akım benimsenmeyi başaran en iyi kriptolardan biri olmuştur. Bu, McGlone’un fiyatın bir önceki 5 bin dolarlık dipten daha yüksek bir seviyede dibe vurmuş olabileceği yönündeki argümanını doğruluyor. Talep ve arz yasaları burada iyi oynuyor gibi görünüyor.

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin de yeni dip seviye geldi!BITCOIN İÇİN SIRADA NELER VAR?

Kriptokoincom'dan Aslı Dinçer'in haberine göre; oMike McGlone, Bitcoin’de 10 bin, 12 bin ve 50 bin doları doğru öngörmüştü. Yılın başından bu yana piyasa, çoğu kripto paranın değerini çift haneli oranlarda kaybettiğini gören şiddetli bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Şu anda birçok analist ve trader, kripto kışının zaten oyunda olduğuna ikna olmuş durumda. Bununla birlikte, kimse ne kadar sürebileceğinden tam olarak emin değil. Ancak çoğu aylarca sürmesini bekliyor. Bitcoin durumunda, zorlu bir dönemden sonra geri dönme eğilimindedir. Kısa vadede düşüş eğilimi gösterebilir, fakat uzun vadede aşırı derecede yükselişini sürdürebilir.

Kripto paralar küresel ticarete giriyor! Artık ticarette de kullanılacaklar! 

Bitcoin 10 bin dolara mı düşecek? Şok tahmin geldi!

Kriptocuları panik sardı! Uzmanlar tek tek uyardı! Bitcoin'de kim, ne bekliyor? İşte kriptoda gelecek senaryoları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön