26 / 04 / 2024

Ünlü çikolata markası Patchi, İstanbul Zorlu Center'da mağaza açacak!

Ünlü çikolata markası Patchi, İstanbul Zorlu Center'da mağaza açacak!

Kutusu 5 bin sterlin olan süete sarılı altın kaplama güllerle süslü çikolatalarıyla ünlü Patchi, İstanbul Zorlu Center'da mağaza açmaya hazırlanıyor. Lübnan merkezli lüks marka, özel tasarım çikolataları ile dünya çapında bir üne sahip...



Özel tasarımlarıyla dünya çapında bir üne sahip olan lüks çikolata markası Patchi, İstanbul Zorlu Center'da mağaza açmaya hazırlanıyor.


Kutusu 5 bin sterlin olan süete sarılı altın kaplama güllerle süslü çikolatalarıyla ünlü Patchi, İstanbul Zorlu Center'da mağaza açmaya hazırlanıyor. Lübnan merkezli lüks marka, özel tasarım çikolataları ile dünya çapında bir üne sahip. 


İkinci mağaza Çamlıca'ya Özel tasarımlı çikolataları ve çikolatalı hediyelik eşyalarıyla dikkat çeken Patchi, ikinci mağazayı ise Emaar Türkiye'nin İstanbul Çamlıca'daki yeni projesi Boulevardi adını taşıyacak olan alışveriş merkezinde hayata geçirecek. 


1974 yılında kuruldu Lübnan merkezli lüks marka, 1974 yılında kurulmuş. Aralarında Fransa, Mısır, Endonezya, İngiltere, Katar ve Tunus'un da bulunduğu 21 ülkede satış noktası bulunan Patchi'de bebek sepetlerinden, düğün, nişan, doğum gibi önemli günler için hazırlanan farklı sunumlar bulunuyor. 


Patchi, çikolatalarının yanında, uluslararası lüks markalardan oluşan hediyelik eşya ve ev dekorasyon objelerini mağazalarında sergiliyor. Bu markalar arasında Artigianato Muranese, Arte Vetro, Cose Belle, Linea Padovan, Evans Atelier, Parise Vetro, Gabbiani, Crystal De Serves, Mario Cioni Linea Sette, Nao, Tiche, Galant, LAM, Del Conte ve Valenti, Rigatti, Violetta, Cive, Carlo Moretti, Topazio, Seguso Gianni, Zannetto, LSA, Rogaska ve Ferro Murano bulunuyor. 


KUTUSU 5 BİN STERLİNE SATILDI 


Patchi tarafından üretilen bu çikolataların her biri özel süet kumaşa sarılı ve 24 ayar altın kaplama güllerle süslü. Çikolatanın deri kutusu Hindistan ve Çin'den gelen ipekle süslenmiş. Kutunun içindeki ayraçlar ise altın ve platinden... 49 çikolatanın bulunduğu bu kutu İngiltere'de 5 bin sterline satılmıştı. 



 EYLEM TÜRK/ Milliyet Gazetesi 


Geri Dön