16 / 04 / 2024

Ünlü isimlerden Evim Türkiye Fuarı'na büyük ilgi!

Ünlü isimlerden Evim Türkiye Fuarı'na büyük ilgi!

Almanya’da başlayan Evim Türkiye Fuarı geniş bir katılımla devam ediyor. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancılar ile gayrimenkul firmalarını buluşturan fuarda ön satış sözleşmeleri gerçekleştiriliyor.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık iş birliği, Lineadecor stratejik ortaklığı, Türk Hava Yolları resmi ulaşım sponsorluğunda hayata geçirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Almanya’nın Düsseldorf kentinde ikinci gününde de yoğun katılım oldu. 

Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre Evim Türkiye Fuarı’nı konsoloslukların bildirimleri ve televizyon reklamları aracılığıyla duyduklarını ifade eden ziyaretçiler, gayrimenkul yatırımı fırsatlarını yerinde görmek için fuara akın ettiler. 

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki yatırım imkanlarını inceleyen katılımcılar, satış temsilcilerinden projelerle ilgili tek tek bilgi aldılar. Haftasonunun ilk gününe büyük bir ilgi ve satışlarla başlayan fuarda, ziyaretçilerin bugün sonuna kadar geniş bir katılım göstermesi bekleniyor. 

Projesini 3D tanıttı

Antalya’nın öne çıkan projelerinden olan Fenix 84’te fuar boyunca satışlar yaptıklarını dile getiren Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Avrupa’da yaşayan Türklerin Antalya’ya olan ilgilerine dikkat çekti. 4-5 dairelik anlaşma ve 2 milyon liralık satış yaptıklarını söyleyen Mavi, “Fuar sonuna kadar 10 daire satış hedefimiz var. Şehir merkezinde olduğumuz için dikkat çeken bir proje. Zaten projenin çoğun yabancılara satmıştık. Ayrıca projeyi görmek için Türkiye’ye gelmeleri gerekmiyor çünkü burada çok iyi bir konum bilgisi sunuyoruz ve biten dairelerin 3D sunumlarını yapıyoruz” dedi.

Ünlü isimlerden yatırıma çağrı

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na ünlü isimler de katılarak gurbetçilerle bir araya geldi. Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’ın ekibi Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Birol Güven, Zeyno Günenç, Volkan Severcan’ın yanı sıra Wilma Elles, Mr. Jade, Şoray Uzun, Yağmur Atacan ve Hamit Altıntop da fuarda yerini aldı. Demirören Medya standında bulunan ünlü isimlerle gurbetçiler bol bol fotoğraf çektirdi. Ünlü isimler de gurbetçilere yatırım fırsatlarını anlattı.

Evim Türkiye Fuarı’nı çok beğendiğini söyleyen Pınar Altuğ, gayrimenkul yatırımının her zaman iyi fikir olduğunu, yurtdışında yaşayan Türkler için de Türkiye’de ev almanın mantıklı olduğunu dile getirdi. Tamer Karadağlı, fuara ilginin harika olduğunu ifade ederek, fuardan ev bakmadan dönmeyeceklerini de belirtti.

Birol Güven ise “İnşallah burada yaşayan vatandaşlarımız yatırımlarını memleketimize yaparlar. Çok güzel bir ortam ve atmosfer var. Türkiye’de gibiyiz” diye konuştu. Zeyno Gönenç, Almanya’da yaşayan vatandaşlarımız için çok güzel bir adım atıldığını söyledi. Yeni kampanyaları ve yabancılara yönelik çok önemli fırsatların olduğunu bu fuarda öğrendiklerini ifade eden Volkan Severcan da “Düsseldorf’ta çok güzel bir Türkiye olmuş. Evim Türkiye olmuş” dedi. Evim Türkiye Fuarı’nda çok büyük kazanç fırsatları olduğunu anlatan Wilma Elles, “Ben de zaten Türkiye’de yatırım yaptım. Yatırımlarım Türkiye’de en az ikiye katladı” dedi. 

Fuarın ilk günü katılımı çok yüksek bulduğunu belirten Şoray Uzun da, “Yerli ve yabancı potansiyel alıcıların evlerinin Türkiye’de olmaları konusunda fuarı son derece anlamlı buldum” dedi.

Demirören Medya Gazete Reklam Satış Grup Başkanı Gürcan Korkmaz, Demirören Medya olarak, pek çok projede inşaat sektörü ile yakın işbirliği kurduklarına ifade ederek, şunları söyledi;

“Evim Türkiye ise bizim için milli anlamı olan bir proje. Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden inşaat sektörüne farklı bir pazar olanağı yaratırken, Almanya’da yaşayan vatandaşlarımıza da uygun fırsatlarla memlekete yatırım yapma fırsatı sunuyoruz. Fuara gösterilen ilgiden çok memnunuz. Messe Düsseldorf’ta ilkini düzenlediğimiz Evim Türkiye fuarının devamını da planlıyoruz. Pek yakında Avrupa’nın farklı noktalarında gerçekleştireceğimiz Evim Türkiye fuar takvimini de açıklayacağız.”

Antalya’da ev istiyorlar

Evim Türkiye Fuarı’nın öne çıkan şehirleri İstanbul ve Antalya oldu. Türkiye’nin pek çok kentinde memleketleri olması dolayısıyla yatırım yapmak isteyenler, farklı seçenekleri de değerlendirdi. Ülkede yaşayan Hüseyin Karakaya, Türkiye’de daha önce de gayrimenkul yatırımı yaptığını belirtirken, çocukları Antalya bölgesinde bir ev istediği için fuara geldiğini söyledi. Karakaya, “Oraya gidip birkaç hafta kalmak istiyorlar. Bu nedenle yeni bir yatırım için fırsatlara bakmaya geldim” dedi.

Televizyon reklamları ile fuardan haberdar olduğunu anlatan Engin Şeker ise firmaları tek tek dolaştığını dile getirdi. Şeker, “Bütçeme göre en uygun seçeneği değerlendireceğim. Fuar bitmeden bir yatırım için anlaşmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Ünlü isimlerden Evim Türkiye Fuarı na büyük ilgi!

Geniş katılım

İSTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, İSTexpo olarak dünyanın pek çok yerinde fuarlar düzenlediklerini hatırlatırken, Düsseldorf’un hem Avrupa’nın en önemli fuar merkezlerinden, hem de Türk nüfusunun en yoğun yaşadığı bölgelerden olduğunu ifade etti. Sezen, “Evim Türkiye ekibi olarak fuara gösterilen ilgiden mutluyuz. Sadece Düsseldorf’tan değil, Almanya’nın pek çok şehrinden, Hollanda, Belçika, İngiltere ve bir çok Avrupa ülkesinden katılım var. Bu da bizi Evim Türkiye’nin bir sonraki etaplarını gerçekleştirmek konusunda cesaretlendiriyor” dedi.

Ünlü isimlerden Evim Türkiye Fuarı na büyük ilgi!

Avrupa’nın dört yanından

Düsseldorf’taki Evim Türkiye Fuarı için Avrupa’nın dört bir yanından Türk vatandaşı gelmeye devam ediyor. Fuar alanına hem yakın bölgelerden, hem de başka ülkelerden katılımlar dikkat çekiyor. Almanya’nın Türk nüfusuyla öne çıkan şehirleri yanı sıra, Avrupa’da Türk vatandaşlarının yoğunluklarıyla bilinen Hollanda, Belçika, İsveç gibi ülkelerden de fuara gelenler oldu. Türk vatandaşları, özellikle gayrimenkul firmalarının bir arada yer alması ve gurbetçiler için oluşturulan özel fırsatlardan yararlanmak için fuarı tercih ettiklerini ifade etti.

Ünlü isimlerden Evim Türkiye Fuarı na büyük ilgi!

Evim Türkiye Fuarı'na ünlülerden büyük destek!


Geri Dön