27 / 04 / 2024

Ünlüler, evlerindeki favori köşelerini anlatıyor!

Ünlüler, evlerindeki favori köşelerini anlatıyor!

Kimi banyoda vakit geçirmeye bayılıyor, kimi de tüm zamanını yatak odasında geçiriyor. Giyinme odasında saatlerce hayallere dalıp giden bile var. Ünlüler, evlerindeki favori köselerinde People'a poz verdi...



 

Serena Williams:

Yeşillikler içinde

Serena Williams için banyo önemli. Banyosunun camlarını da kendi tasarlayan tenis şampiyonu, yeşil bahçesini görerek banyo keyfi yapmanın kendisine huzur verdiğini söylüyor.

Simon Cowell

Rahat koltuklar

X-Factor yarışmasının yaratıcısı Simon Cowell'ın en sevdiği alan, oturma odası. "Günün stresini ayaklarımı uzatarak atıyorum" diyen Cowell, eve aldığı koltukların rahat olmasına özen gösterdiğini belirtiyor.

Lauren Conrad

Banyoda romantizm

Lauren Conrad'ın evinde en sevdiği mekn banyo. Haftada en az bir kere banyoyu doldurup köpükler içinde keyif yaptığı söyleyen oyuncu, "Banyoda romantik bir atmosfer olmasını seviyorum" diyor.

Audrina Patridge

Lüksü seviyor

Audrina Patridge, uzun ve yoğun günlerin ardından yatağında kitap okuyarak yorgunluk atıyor. Oyuncu, evindeki favori mekanının lüks yatak odası olduğunu belirtiyor.

Haylie Duff

Giyinme odasında hayallere dalıyor

Hilary Duff'un kız kardeşi Haylie Duff, evinde en sevdiği yerin giyinme odası olduğunu söylüyor: "Mavi renkteki giyinme odamda hayallare dalıyorum. Oradayken kendimi bir Tiffany hediye paketinde gibi hissediyorum."

Khloe Kardashian ve Lamar Odom

Evde huzur buluyoruz

Khole Kardashian-Lamar Odom çifti, evlerinin her köşesini çok seviyor. Günlerini kameralar önünde geçiren çift, huzuru evlerinde bulduklarını söylüyor.

HÜRRİYET

 


Geri Dön