25 / 04 / 2024

Ünlülerden satılık evler!

Ünlülerden satılık evler!

Gösteri dünyasının ünlüleri için milyonlarca dolar ödeyip satın aldıkları bir o kadar masrafla dekore ettirdikleri evleri aynı zamanda bir tür yatırım aracı. Birkaç yılda bir evlerini satıp yenisini alıyorlar...



Gösteri dünyasının ünlüleri için milyonlarca dolar ödeyip satın aldıkları bir o kadar masrafla dekore ettirdikleri evleri aynı zamanda bir tür yatırım aracı. Birkaç yılda bir evlerini satıp yenisini alıyorlar. 


İşte bazı ünlülerin son zamanlarda satışa çıkardığı ve neredeyse bir servet değerindeki evleri....



Mariah Carey ve Nick Cannon, emlak yatırımı yapan ünlülerden.Müzik dünyasının en nüfuzlu çiftlerinden Mariah Carey ile eşi Cannon, Bel Air'deki malikanelerini bu ay içinde satışa çıkardı.Çift 2009 yılında 6 milyon 975 bin dolara satın aldığı bu evi iki katına fiyatla satışa çıkardı.Carey ve Cannon, yedi yatak odası, 9 banyosu, çok sayıda odası, golf sahası ve spor salonu da bulunan bu ev için 18 milyon dolar istiyor.Çiftin satışa çıkardığı malikanede öyle ilginç ayrıntılar var ki.Bunlardan biri de 20'den fazla arabanın park edebileceği özel otopark.İşte çiftin ikiz çocuklarıyla birlikte bir süre yaşadığı malikaneden fotoğraflar.


 Ünlülerden satılık evler!


 Ünlülerden satılık evler!


 Ünlülerden satılık evler!



BU EVİN KEDİNE AİT RIHTIMI VAR


Ünlü aktör Richard Gere de North Haven'deki malikanesini geçen yılın yaz aylarında satışa çıkardı.1902 yılında inşa edilen malikane için Gere 65 milyon dolar istiyor.Malikanenin arazisi içinde iki tane konuk evi de bulunuyor.Evin 12 yatak odası, 12 banyosu ve kendine ait bir de rıhtımı bulunuyor.Richard Gere, geçen yılın Eylül ayında 18 yıllık eşi Carey Lowell ile boşanma kararı almıştı.



 Ünlülerden satılık evler!



BU MALİKANENİN SU PARKI BİLE VAR


Ünlü şarkıcı Celine Dion ile bir süre önce yollarını ayırdığı eşi Rene Angelil'in malikanesi de yeni sahibini bekliyor.Çift malikaneyi 72 buçuk milyon dolara satışa çıkardı.Florida'daki bu malikane çiftin çok sayıdaki gayri menkulünden biri.En önemli özelliği ise bahçesinde bir su parkının bulunması.Malikane bu özelliği nedeniyle uzun süre magazin basınının gündeminde kalmıştı.Celine Dion ve Rene Angelil'in üç çocuğu var. Çift artık birlikte değil.


 Ünlülerden satılık evler!




Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön