29 / 03 / 2024

Ünye Atatürk Parkı'nda işletmeler özelleştirilecek!

Ünye Atatürk Parkı'nda işletmeler özelleştirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi. 17 maddenin görüşüldüğü toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlık etti. İşte toplantı kararları...




Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi. 17 maddenin görüşüldüğü toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlık etti.

 

Başkan Vekili Ahmet Çoruh, meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada terör ve destekçilerini lanetleyerek, “Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Milletimiz ve memleketimizin başı sağ olsun. Belediye Meclisi olarak, terörü bir kez daha lanetliyoruz. Allah, bu tür acı olayları bir daha yaşatmasın” dedi.

 

ÜNYE OSB’DE BÜYÜKŞEHİR’İ TEMSİL EDECEK İSİMLER KARARA BAĞLANDI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yüzde 26 oranında katılım payıyla kurucu ortağı olduğu Ünye Organize Sanayi Bölgesinin müteşebbis heyetinde, Büyükşehir Belediyesini temsilen Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ve Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Üstün Bol’un asil üye; Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Bülent Gül, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Özlem Eren ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Dikici’nin yedek üye olarak görevlendirilmesine karar verildi.

 

ÜNYE ATATÜRK PARKINDAKİ İŞLETMELER ÖZELLEŞTİRİLECEK

 

İşletmeciliği Ünye Belediyesi tarafından yapılan, Atatürk Parkı üzerinde bulunan sosyal tesislerin tamamının ihale edilerek Ünye Belediyesiyle yüklenici firma arasında imzalanacak protokol kapsamında kiraya verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

 

Gündem maddelerini karara bağlayan Meclis, bir sonraki oturumunu iki birleşim olarak gerçekleştirecek. Bütçe görüşmelerinin yapılacağı Kasım ayı olağan meclis toplantısının ilk birleşimi 14 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’te ve ikinci birleşimi 17 Kasım Perşembe günü yine saat 14.00’te yapılacak.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön