23 / 04 / 2024

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı!

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı!

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli, Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından düzenlenen törenle atıldı. 



Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından inşa edilecek Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı. 552 günde bitirilmesi planlanan lisenin 13 milyona mal olacağı açıklandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, temel atma töreninde konuşan Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti her alanda olduğu gibi özellikle eğitim alanında devrim niteliğinde fiziki mekan artışı bunun yanı sıra donanım artışları sağlamıştır. Bu vesile ile bugün de çok güzel bir eğitim kurumunun temel atmasını gerçekleştirmiş olacağız. Valilik olarak hükümetimizin verdiği kaynağı verimli şekilde kullanmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

200 kişilik pansiyon binası ve spor salonu bulunacak lise 24 derslikten oluşacak. Toplam 975 metrekare inşaat alanında yükselecek proje 3 katlı okul binası ve 3 katlı pansiyon şeklinde inşa edilecek. Projenin 16 Şubat 2019 da tamamlanması planlanıyor. 


Geri Dön