27 / 04 / 2024

Ünye'nin yeni meydanında inşaat devam ediyor!

Ünye'nin yeni meydanında inşaat devam ediyor!

Ünye Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yatırımları kapsamında 2017 yılı Haziran ayında temeli atılarak yapımına başlanan ve Ünye’nin en büyük meydanı olacak yeni meydan için inşaat çalışmaları sürüyor. 



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre hızlı bir inşaat süreci ile devam eden çalışmalar kapsamında kapalı otopark kısmı tamamlanan inşaata üst yapı çalışmalarında ise büyük ilerleme gerçekleştirildi. 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,  meydan, açık hava alışveriş noktaları, sosyal donatı alanları gibi birçok detayın incelikle düşünüldüğü proje alanında incelemeler gerçekleştirdi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Ünye’nin kentsel dönüşüm anlamında bölgede dikkat çeken çalışmaları hızlı bir şekilde hayata geçirdiğini kaydeden Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar, meydan inşaatının süre bakımından hızlı ilerlediğini de sözlerine ekledi.

Başkan Çamyar, “ÜNİPORT alışveriş merkezimizi 16 ayda tamamladık. 15 Temmuz Demokrasi Meydanımız ise yine rekor bir sürede 1 yıl gibi bir zamanda tamamlanarak hizmete sunulacak” diye konuştu.
 


Geri Dön