26 / 04 / 2024

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti!

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti!

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti. Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü...






Gayrimenkul, inşaat ve yatırım sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan Cityscape Global, 2014 sezonunun ilk fuarını 21 ve 23 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirdi. 28 ülkeden 280 firmanın yer aldığı, 35,000 kişinin katıldığı fuarın ziyaretçilerinden biride UPN Internation aldı. 

 

Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü. Cityscape Global 2014 fuarında yabancı yatırımcılardan gördükleri ilgi karşısında duyduğu memnuniyetini dilegetiren UPN Uluslararası Satış & Kanal Geliştirme Müdürü Esin Turhan, gerçekleştirdiği röportajlarda UPN International’ın portföyünde bulunan exclusive projelerinden söz etti.  

 

Yabancı yatırımcılarının Türkiye’ye ilgilerinin artarak devam ettiğini, bölgesel ve uluslararası platformlarda düzenlenen fuarların yatırımcılar ile birebir temas kurmak açısından ayrıcalıklı alanlar olduğunu, fuarda önemli görüşmeler gerçekleştirme şansını da bulduklarını belirtti.


Milliyet 



Geri Dön