24 / 04 / 2024

Uprise Elite'de satılık evlerin fiyatları 786 bin TL'den başlıyor!

Uprise Elite'de satılık evlerin fiyatları 786 bin TL'den başlıyor!

Seçimden sonra fiyat artışı beklenen gayrimenkul sektörü, bu dönem büyük fırsatlar sunuyor. Satışlarında sona yaklaşan ve dairelerini zamsız teslim etmek isteyen şirketlerden biri de Teknik Yapı



Teknik Yapı, Uprise Elite projesinde yer alan Teras Evler'deki son dairelere zam yapmama kararı aldı. Her dairesinde özel terası ve çiçekliği olan, ortak kullanım bahçesi ile yemyeşil doğa manzarasına sahip Teras Evler'deki son daireler 786.700 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Seçim öncesinde gayrimenkul fiyatları, yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Teknik Yapı ise Kartal'ın en gözde yerlerinden biri Cevizli'de tamamladığı Uprise Elite projesindeki Teras Evler'i, değeri ölçülemeyecek bir yeşil alan imkanı ile sabit fiyat garantisi ise satışa sunuyor. Rezidans ve konut bloklarındaki dairelerin tamamına yakınını satan firma, Teras Evler etabında kalan son 14 dairenin fiyatlarını artırmama kararı aldı. Şehir içinde villa tarzı bir yaşam alanı isteyenler için tasarlanan 2+1, 4+1 ve 5+1 tipi dubleks penthouse tarzındaki Teras Evler'in hepsi, adından anlaşılacağı gibi kendine ait teras bahçelere sahip.

Şehrin merkezinde yeşile doyacaksınız

Yeşil alan olgusunu Uprise Elite'de de sürdüren Teknik Yapı, projenin yüzde 80'i yeşil alan olarak muhafaza etti. Bu amaçla, yaklaşık 900 araçlık otoparkın tamamına yakını da yeraltına inşa edildi.. Mevcut yeşil dokuyu korumanın ötesinde, daire sahiplerine daha zengin bir doğa sunmayı amaçlayan Teknik Yapı, projede yaklaşık 1.000 ağaç dikti. Yaklaşık 37 bin metrekarelik arsanın sadece yüzde 20'si üzerinde inşaat alanı yükselirken toplam inşaat alanı 116.272 metrekare olarak sınırlandırıldı. Kartal'da inşa edilmekte olan ve dünyanın en büyük Adalet Sarayı'nın karşısında yarım ada şeklindeki 37.000 metrekarelik arsada inşa edilen Uprise Bite projesinin bir cephesi deniz yönüne diğer cephesi ise geniş ve bozulmayacak yeşil dokuya bakıyor. Kartal'da stratejik açıdan çok önemli bir yerde bulunan Uprise Elite, E-5, E-6 ve Sahil Yolu'nun Kartal'ın yeni yerleşim bölgesine bağlantı yaptığı noktada yer alıyor. Projenin Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzaklığı ise sadece 10 dakika.

Teras ve çiçeklik size özel 

Teras Evler'in dikkat çeken en önemli özelliği, her dairenin 34 ila 80 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ahşap görünümlü fayans terasları ve 24 ila 94 metrekare arasında değişen büyüklüklerde çiçekliklerinin olması. Bunun yanı sıra her daire sahibi, teras Evler'e özel kapalı otopark alanlarından da yararlanacak. Teras Evler'de yaşayan daire sahipleri, dilerlerse dairelerine kendilerine özel, kapalı otoparktan veya ana kapıdan giriş yapabilecek. Teras Evler'de daire tiplerine göre depo, kiler, çamaşırlık bulunuyor. Teras Evler'deki farklılıklardan biri de müstakil ve bağımsız yaşamın belirgin bir özelliği olan kombi ısıtma sisteminin tercih edilmesi Orman manzaralı dairelerde kullanılan malzemeler ve dairelerin donatıları ise Teknik Yapı anlayışını yansıtan yüksek kaliteli markalardan oluşuyor. Uprise Elite projesinin donatılarında; Rehau doğrama, ithal ankastre mutfak, ithal laminat parke, ithal seramik, Vitra ve Artema armatür kullanılıyor.
Cumhuriyet

www.upriseelite.com
0216 444 10 08

[email protected]

 


Geri Dön