25 / 04 / 2024

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.



AK Parti’nin Uşak Belediye Başkanı adayı Mehmet Çakın ve parti yönetimi, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ziyarete ayrıca AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Enes Kale katılım gösterdi.

2014 yılında AK Parti’den Uşak Belediye Başkanı seçilen Nurullah Cahan, 5 yıllık görev süresi boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kalıcı eserler bırakmak için çalışmalar yaptıklarını ve hizmetlerin AK Parti Belediyeciliği ile devam edeceğini ifade etti.

Cahan, “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” açıklamasında bulundu. AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın da, gelecek dönemde de önemli çalışmalara imza atacaklarını söyleyerek “Kenti daha da geliştireceğiz” dedi.


Geri Dön