29 / 03 / 2024

Uşak'a 2 yeni taziye evi inşa edilecek!

Uşak'a 2 yeni taziye evi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte iki adet taziye evi yapılacağını belirtti. Çalışmaların başladığını aktaran Cahan, Aybey ve Sarayaltı Mahalleleri’ndeki taziye evlerinin Uşak halkına hizmet edeceğini iletti.



Uşak Belediyesi vatandaşların beklentilerini gözeten bir yönetim anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Ortak aklı ön plana koyan Belediye yönetimi vatandaşların istekleri doğrultusunda iki projeyi daha hizmete geçiriyor. Bu kapsamda iki mahallede taziye evleri kurulacak. Evlerde vatandaşların gelen misafirlerini rahatça ağırlayabilmelerinin yanı sıra vatandaşların beklentilerini karşılayan bölümlerde yer alacak.

Uşak’ta bu konuda beklentilerin olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ”Vatandaşlarımızın taziye evleri konusunda isteklerine cevap verdik. Projelerimiz şu anda hızla devam ediyor. Öncelikle Aybey Mahallesi’nde başlattığımız çalışmamızda projemizi tamamladık ve ihalesini gerçekleştirdik. Kısa sürede hizmete girecek olan taziye evimiz ilimiz ve bölge için son derece fayda sağlayacak bir nitelikte olacak. Bunun yanında Sarayaltı Mahallemizde de çalışmalarımız sürüyor. Yer belirleme çalışmalarını tamamladığımız ikinci taziye evinin yakın bir zamanda bütün işlemlerinin bitmesini sağlayacağız. Evlerin vatandaşlarımızın acılı günlerinde tam fonksiyonel olması için ne gerekiyorsa olacak” ifadesini kullandı.

Kentte buna benzer çalışmaların ortak akıl ile ortaya çıktığını vurgulayan Cahan, bundan sonra da vatandaşlara kulak veren bir yapıda olmayı sürdüreceklerini anlattı. Cahan,”İlimizde göreve gelmemiz ile birlikte her zaman vatandaşlarımızın isteklerini gözeten bir şekilde çalıştık. Yapacağımız bütün çalışmaları hemşehrilerimize sunmakla beraber, fikirlerini dikkate aldık. Ayrıca seçim döneminde söylemediğimiz fakat vatandaşlarımızın önerileri ile yeni projeler ürettik. Bundan sonra da şehrin gerçek sahibi olan hemşehrilerimizin düşüncelerini ön plana alan bir şekilde ilimizi marka yapma hedefiyle çalışmalarımız sürecek” diyerek sözlerini noktaladı.



Hürriyet 


Geri Dön