19 / 04 / 2024

Uşak'a yeni hal müjdesi!

Uşak'a yeni hal müjdesi!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yaş Sebze ve Meyve Hâli esnafına yeni ve modern bir hâl için müjde verdi. Cahan, “Meyve sebze toptancılığı yapan esnaf kardeşlerimize günün şartlarını karşılayan bir yapıda yeni toptancı hâli yapacağız” dedi.



Uşak Belediyesi yapılması planlanan yeni yaş sebze ve meyve hâli için çalışmalarına başladı. Yeni toptancı hâli esnafının hizmet vereceği alanın, soğuk hava depoları, idare binaları ve ihtiyaca cevap veren işyerleri ile modern bir şekilde olması hedefleniyor. Planlanan yeni binaların yapımı konusunda ise Belediye Başkanı Nurullah Cahan hâl esnafı ile buluştu. Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, belediye meclis üyeleri ve esnafların da katıldığı toplantıda yeni yapılacak hâl ile ilgili esnafların düşünceleri alındı.

Uşak’ta her anlamda değişim için düğmeye bastıklarını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Yaş Meyve ve Sebze Hâli’nde yer alan esnaflarımızın beklentilerini de değerlendirerek hak ettikleri ortamda olmalarını istiyoruz. Değişim burada da hissedilecek” dedi. Mevcut hâlin yerine istenilen düzeyde bir hâl için çalışmaların son hızı ile sürdüğüne dikkat çeken Cahan, “Projemizin son aşamalarına geldik. Bugün esnaflarımız ile buluşarak hâl ile ilgili çalışmaları ve projeyi göstermek istedik. Onların beklentileri ve istekleri bizler için son derece önemlidir. Sonuç itibariyle vatandaşımızın evlerine giren meyve ve sebzelerin toptancılardan da sağlıklı bir şekilde çıkması gerekmektedir. Bunun en iyi şekilde ve ortamda gerçekleşmesini istiyoruz” dedi.

Yapılacak hâl ile ilgili bilgilerde veren Cahan, “70 esnafımızın hizmet vereceği bir alanda aynı zamanda soğuk hava deposu ve modern bir idari bina olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Yapılan çalışmanın yöntemi ile de bilgi veren Cahan, “Yaptım oldu” mantığı ile hareket etmediklerini belirtti.

Konunun tüm taraflarını içine alan bir yapıda hareket ettiklerini dile getiren Cahan şunları kaydetti: “Kentimizde yapacağımız bütün projelerde konunun taraflarını içine alarak çalışma yapıyoruz. Bu sayede ortak aklı ortaya çıkararak beklentilere cevap veren ve uzun soluklu işlere imza atıyoruz. Bu çalışmamızda da Uşak Ticaret Borsası ve hâl esnafı ile yaptığımız toplantılar ile ilimize yakışana ulaşacağız”



Hürriyet 


Geri Dön