19 / 04 / 2024

Uşak'ta TOKİ tarafından 353 daire ve 490 iş yeri satışa çıkarıldı!

Uşak'ta TOKİ tarafından 353 daire ve 490 iş yeri satışa çıkarıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm bölgesindeki 353 daire ile 490 iş yerinin TOKİ tarafından satışa çıkarılacağını açıkladı.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm bölgesindeki 353 daire ile 490 iş yerinin  TOKİ  tarafından satışa sunulacağını söyledi.  Cahan, eski Tabakhane bölgesinde TOKİ ve Uşak Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.


Türkiye'de ilk defa konut ve ticari alanın aynı yerde inşa edildiği, yaklaşık 450 milyon liraya mal olan projenin tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Cahan, önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından 353 daire ile 490 iş yerinin satışa çıkarılacağını aktardı.


Kentsel dönüşümün önemine değinen Cahan, "Yeni ev veya iş yeri almak isteyenlere bu bölgeyi tavsiye ediyorum. Çünkü bu alanda kamu kurumlarının büyük bölümü yer alacak. Kentsel dönüşüm alanında yatırım yapanlar, uzun vadede kazançlı çıkacaklar."  diyerek sözlerine devam etti. 


Bölgede 923 ticari alan, toplam bin 51 daire, 750 kişilik cami, 24 derslikli okul, sağlık ocağı bulunduğunu ifade eden Cahan, "Burada sosyal ve ekonomik faaliyetler yakın bir zamanda başlayacak. Şu anda daireler ve iş yerleri kullanıma hazır. Hak sahiplerinin yan sıra bölgeden mülk edinmek isteyenlere de bir fırsat sunulacak. Defterdarlık, belediye ve bankalar buraya gelecek."


Milliyet 


Geri Dön