24 / 04 / 2024

Uşak'ta yatırımlar sosyal alanlarla devam edecek!

Uşak'ta yatırımlar sosyal alanlarla devam edecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın çok yakın bir gelecekte sosyal alanlarıyla da örnek bir şehir olacağına dikkat çekti.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın çok yakın bir gelecekte sosyal alanlarıyla da örnek bir şehir olacağına dikkat çekti. Uşak Belediyesi kentin gelişimi ve “Yeni Uşak” hedefine ulaşmak için kapsamlı bir çalışma sürdürüyor. Şehrin güzelleşmesi için var gücüyle projelerini sürdüren Belediye, kentin geleceğinde sosyal alanların var olmasını da önemsiyor. Yapımı devam eden mega projelerin bitmesinin akabinde sosyal alanların sayısı artacak. Ayrıca bu konuda yeni özel çalışmalar da yapılarak kentin örnek bir şehir olması sağlanacak.


Uşak’ta değişimle birlikte sosyal alanların varlığının da önemli olduğunu bildiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin güzel geleceği için ve mutlu bir Uşak için durmaksızın çalışıyoruz. İlimizin en büyük eksikliklerinin arasında yer alan sosyal alan sıkıntısını da bu bağlamda önemsiyoruz. Ekibimizle birlikte bu noktada tüm planlamalarımızı yaptık. Uşak yakın bir zamanda bu noktada bu sıkıntısından tamamen kurtulacak. Kentimizin büyük projeleriyle birlikte, farklı mahallelerde süren projelendirme çalışmalarıyla örnek bir şehre doğru gidiyoruz” ifadesini kullandı. Sosyal alanlar konusunda projelerden de bilgi veren Cahan, “Öncelikle Kent Park Projesiyle kentimize yaklaşık 100 bin metrekarede örnek bir meydan kazandıracağız. Yapımına yakın bir zamanda başlayacağımız projemiz sosyal donatılar ile daha da özel olacak. Bunun yanında Kentsel Dönüşüm Projesi de bu noktada büyük bir eksikliği sonlandıracak. Projemizin sona ermesinin akabinde yeni sosyal alanlar ortaya çıkacak. Dokuzsele Deresi Islah Projesi de sosyal alanlar konusunda örnek teşkil edecek. İlimizin mahalle konakları da mahallerimizin kültürlerini yaşatma konusunda sosyal alanlardan olacak. Projelerimiz arasında yer alan macera parkı da sosyal alanlara örnek teşkil edecek bir yenilik olacak” diyerek sözlerine son verdi.


Milliyet 



Geri Dön