18 / 04 / 2024

Uşak'taki kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Uşak'taki kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak'taki kentsel dönüşümle ilgili değerlendirmelerde bulunarak “Uşak, Ege Bölgesi’nin en şirin ve özellikli illerinden biri haline gelecek” diye konuştu.



Uşak kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak Belediyesi ziyaretinde Uşak’da yapılan çalışmaların diğer illere örnek olduğunu ifade ederek, “Uşak, Ege Bölgesi’nin en şirin ve özellikli illerinden biri haline gelecek” dedi.


Bakan Eroğlu’nun Uşak Belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin projeleri hakkında brifing verdi. Bakan Eroğlu’na Uşak ziyaretinde Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve protokol üyeleri de eşlik etti.


Burada bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uşak’a her türlü desteği sağlayarak büyük projelerin hayata geçmesini sağlayacaklarını belirtti. Eroğlu,” Belediye Başkanımız Nurullah bey çok çalışkan ve özellikle dev projelerin yapımında büyük gayret gösteriyor. Kentsel Dönüşüm çalışmalarında yeşil alanların artırılması konusunda başarılı işlere imza attı. Dokuzsele Deresi Islah Projesi çalışmaları da bitmek üzere, Allah nasip ederse şehir içinde bir gerdanlık olacak. Uşak’ın tarihi ve doğal güzellikleri olan Taşyaran Vadisi, Hamamderesi ve Ulubey Konyonları gibi değerlerine de gereken desteği sağlayarak tüm Dünya’ya tanıtacağız. Belediye Başkanımız şehir içinde de boş durmuyor, çalışıyor. Kendilerini en başarılı Belediye Başkanları arasında görüyorum. Belediyemizin alt yapı çalışmaları da gayet güzel, Kentsel Dönüşüm Alanının da faaliyete girmesi ile Uşak çok daha güzel bir şehir haline gelecek. Tüm bu çalışmaları için Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” sözlerini kullandı.


Uşak’ı değiştirmek ve geliştirmek adına aralıksız çalıştıklarına değinen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hep birlikte nice güzel projelerle şehrimizi kalkındıracağız” ifadesini kullandı. Cahan, “Bugün fahri hemşehrimiz, Uşak’ımızın Milletvekili, değerli büyüğümüz Sayın Bakanımızı şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağolsun Bakanımız, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her türlü desteği bizlere sağladılar. Onların destekleri şehrimizi güzelleştiriyoruz. Özellikle Uşak’ın gerdanlığı olarak tabir ettiğimiz Dokuzsele Deresi Islah Projesi’nde az bir çalışmamız kaldı. O dereyi besleyecek olan Sorkun barajının da önümüzdeki ay içerisinde ihalelerini yapacağız. Bundan sonraki süreçte de Taşyaran Vadisinin tabiat parkı olması ve Havaalanı etrafının ıslah projelerine girmesi gibi birçok projemizi hayata geçireceğiz. İnşallah bundan sonra da Bakanımızın destekleri ile aynı hızla çalışıp, şehrimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerim adına saygılar sunuyorum” açıklamasında bulundu.


Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na Uşak’ın simgesi olan Uşak halısını takdim etti.


Milliyet


Geri Dön