20 / 04 / 2024

Uşak'taki Stat Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

 Uşak'taki Stat Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Yeni Uşak” sloganıyla çıktıkları yolda saat kavramını unuttuklarını iletirken, “Kentimizin güzel geleceği için saat gözetmeksizin çalışıyoruz” ifadesini kullandı.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Yeni Uşak” sloganıyla çıktıkları yolda saat kavramını unuttuklarını iletirken, “Kentimizin güzel geleceği için saat gözetmeksizin çalışıyoruz” ifadesini kullandı.


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yapımına devam edilen Stat Battı Çıktı Projesi’ni gece yarısı yerinde inceledi. Gece saatleri olmasına rağmen hafriyat çalışmaları için şantiye alanına gelen Başkan Cahan’a Ak Parti İl Başkanı Servet Kuş, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana ve belediye personeli eşlik etti. Cahan incelemede projenin son durumu hakkında bilgi alırken, çalışmaların hızlı ilerleyişi sebebiyle Stat Battı Çıktı Projesinin kısa sürede biteceğini müjdeledi.


Basın mensuplarına burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın hak ettiği bir noktaya gelebilmesi için saat kavramını yok saydıklarını belirtti. “İlimiz için fedakarca çalışıyoruz” diyen Cahan, “Kentimizin talihini değiştirmek ve geleceği güzel bir kent bırakmak için bütün birimlerimizle gece- gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışmaktayız. Amacımız kısa zamanda ilimize yakışan mega projeleri hayata geçirmektir. Bu sayede ilimiz yaşanabilir kentler arasında yerini alacak, kentleşme konusunda da örnek gösterilen bir şehir olacaktır. Göreve geldiğimizde trafik ile ilgili sıkıntıların kentin en büyük kanayan yaralarından biri olduğunu biliyorduk. Bu nedenle ilimizde sorunu çözmek adına köklü işlere imza atıyoruz. Yapılması hayal olarak görülen büyük projeleri Belediye eliyle gerçekleştiriyoruz. Bunlardan birisi de battı çıktı projelerimizdir. Bilindiği gibi hizmete açtığımız 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı’nın ardından hemen Stat Battı Çıktı Projesi’ne başladık. Burayı da kısa sürede sonlandıracağız” şeklinde konuştu.


AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ise Belediyenin çalışmalarıyla AK Belediyeciliğin en güzel örneğini sergilediğini dile getirdi. Kuş, “İlimizde son yıllarda önemli değişimler yaşanmaktadır. Bir yandan kentimizin yeni merkezi Kentsel Dönüşüm Projesi, bir yandan ilimizin en modern alanlarından birisi olacak Kent Park Projesi, ilimizin gerdanlığı olacak Dokuzsele Deresi Projesi ve yepyeni yollar gibi önemli çalışmalar söz konusudur. Yine neredeyse felç olan şehir içi trafik ve şehirlerarası trafik AK Belediyeciliğin en güzel örnekleriyle neredeyse yok edilme aşamasına gelmiştir. Şu an içinde bulunduğumuz Stat Battı Çıktı Projesi bunun en güzel örneğidir. İşte bu konuda önemli işlere imza atan Başkanımız Nurullah Cahan ve ekibine bizler de tam destek veriyoruz” dedi.


Milliyet


Geri Dön