24 / 04 / 2024

Üsküdar-Dudullu Metrosu, Ümraniye'yi değerlendirecek!

Üsküdar-Dudullu Metrosu, Ümraniye'yi değerlendirecek!

Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, bu yıl içerisinde hayata geçecek olan Üsküdar - Dudullu metro projesinin de Ümraniye’nin daha hızlı büyümesini sağlayacağını açıkladı.



1960’lı yıllardan sonra sanayi cepheli yaklaşık 80 dönümlük Ümraniye’de 1960’lı yıllardan sonra sanayi 1 bölgesi olarak hizmet veren Ümraniye, son 10 yıldır yaşadığı dönüşümle uluslararası şirketlerin genel müdürlüklerine ev sahipliği yapıyor. Bankalar, bilişim ve teknoloji şirketleri, ilaç, medikal, sigortacılık gibi çok sayıda şirketin yer aldığı bölge, köprülere yakınlığı ve bağlantı yollarının kesişme noktasında bulunması ile ulaşım açısından büyük avantaj sağlıyor. Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, bu yıl içerisinde hayata geçecek olan Üsküdar - Dudullu metro projesinin de Ümraniye’nin daha hızlı büyümesini sağlayacağını dile getirdi. Eğitim ve Araştırma hastanesinin son yıllarda büyümesi ve aynı zamanda bölgeye çok sayıda özel okul ve üniversitenin gelmesinin de Ümraniye’ye değer kattığım belirten Mehmet Buğdaya, “Yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan İstanbul Finans Merkezi ile birlikte yaşanan dönüşüm yaklaşık yüz bine yakın beyaz yakalının da Ümraniye’de nitelikli konut projesi ihtiyacım ortaya koydu" dedi.


FABRİKASINI TAŞIDI 

Bu gelişimden yola çıkarak 1960’lı yıllardan bu yana bölgede hizmet veren Ümran Boru arazisinde geliştirilen projeler hakkında bilgi veren Mehmet Buğdaycı, “Orya Holding’e ait ve Ümraniye’de 1967 yılında kurulmuş Uk tesisi olan Ümran Boru; TANAP, TPAO Batman Petrol Sahası Boru Hattı Projesi, Bakü - Ceyhan Boru hattı başta olmak üzere, tüm dünya genelinde müşterilerine hizmet götüren başarılı ve onaylanan kalitesi ile tanınmış bir çelik hat borusu üreticisidir.


5 YILDIZLI OTEL 

Şirket Artaş İnşaat ile ortak geliştirdiği sanayi dönüşümü projesinin yam sıra kendi imzası ile Oryapark İstanbul projesine de imza attı. Proje hakkında bilgi veren Buğdaycı, “Oryapark İstanbul, Oryataş İnşaat’m Ümran Boru arazisinin Küçüksu Caddesi üzerinde yer alan bölümünde gerçekleştirdiği çok fonksiyonlu yaşam projesidir. Oryapark İstanbul, bölgenin beş yıldızlı ilk iş oteli Crowne Plaza ile ofis bloğu, marketten eczaneye kadar farkı mağazalar ve farklı konseptlerde kafe, restoranları içinde bulunduran alışveriş caddesi ve nisan ayında yaşamın başladığı Oryapark Residence ile kimliğinin gerektirdiği konfor ve hizmetleri sakinlerine sunmayı planlamıştır'' dedi. 



Hürriyet


Geri Dön