25 / 04 / 2024

Üsküdar Salacak'ta ruhsatı olmayan kafeler yıkıldı!

Üsküdar Salacak'ta ruhsatı olmayan kafeler yıkıldı!

Yıkım esnasında bir kafenin çalışanları yıkımı durdurmak için iş makinesinin önüne atladı. Yıkım yapan görevliler ve kafe çalışanları arasında kavga çıktı. 



Üsküdar Salacak Sahilin'de ruhsatı olmayan kafeler  yıkıldı. Milliyette yer alan habere göre; bir kafenin yıkımı esnasında çalışanlar iş makinesinin önüne geçerek yıkıma engel olmak isteyince gergin anlar meydana geldi. Görevliler ve çalışanlar arasında tekmeli tokatlı kavga meydana geldi.

Üsküdar Salacak ta ruhsatı olmayan kafeler yıkıldı!

Salacak Sahil Yolunda ruhsatı olmayan kafelerin yıkılma kararı daha önceden tebliğ edilmişti. Bugün Sahil Yolundaki kafelerin yıkımı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve çevik kuvvet ekipleri sabah saatlerinde bölgeye geldi. Yıkılacak kafelerin olduğu alana, tedbir amaçlı itfaiye ve sağlık ekipleri de gitti. Yıkım kararı verilen bir kafedeki çalışanlar, iş makinelerinin önünde durdular.

Yıkımı engellemeyi isteyen çalışanlar ve görevliler arasında tartışma çıktı. Uyarı yapılmasına rağmen kafeden çıkmayan çalışanlar, çevik kuvvet ve zabıta ekipleri tarafından müdahale edildi. Çalışanlar ve yıkım ekibi arasında şiddet içerikli anlar yaşandı. Polis ekiplerinin araya girmesiyle kavga büyümeden son buldu. İş makinasıyla yıkım yapılırken sahil yolunda yoğun trafik yaşandı. Yıkımdan sonra ekipler olay yerinden ayrıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

 


Geri Dön