19 / 04 / 2024

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...



İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü.

Milliyet'te yer alan habere göre; İstanbul Üsküdar'da meydana gelen olayda beton bloğun altında kalan bir işçi yaralandı.

Çökme saat  09.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Küçük Sırmaşık Sokakta meydana geldi. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında boşaltılan binada yıkım çalışmaları sırasında kısmi çökme meydana geldi. Beton bloğun altında kalan bir işçi bacağından ve sırtından yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan işçi ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan işçinin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Üsküdar da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

Yıkım esnasında çalışan işçilerden Bahattin Kara, "Yıkım çalışması sırasında bir arkadaşımız göçük altında kaldı. Ben çıktım da arkadaş çıkamadı. Ayağından ve sırtından yaralandı. Hastaneye götürdüler" dedi.

Üsküdar da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

Üsküdar'da eski bina kısmi çöktü!

 


Geri Dön