28 / 03 / 2024

Uzunköprü Huzurlu Evler 4. etapta anahtar teslimi yapıldı!

Uzunköprü Huzurlu Evler 4. etapta anahtar teslimi yapıldı!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan Huzurlu İnşaat 4. Etap’ın, anahtar teslim töreni gerçekleşti. Hayallerini kurdukları evin anahtarını alan aileler, Ramazan ayı öncesi büyük mutluluk yaşadı.



Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan Huzurlu İnşaat 4. Etap’ın, anahtar teslim töreni gerçekleşti. Hayallerini kurdukları evin anahtarını alan aileler, Ramazan ayı öncesi büyük mutluluk yaşadı. Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde 3 bloktan oluşan ve içerisinde 40 adet 2+1 ve 4 adet 1+1 olmak üzere toplam 44 daire bulunan ’Huzurlu İnşaat 4. Etap’ın anahtar teslim töreni yapıldı. Törene, Uzunköprü Belediye Başkan Vekili Özcan Atak, Uzunköprü İlçe Müftüsü Rıza Arı, İlçe Zabıta Müdürü Kazım Gürkan Kır, İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İhlas Holding çalışanları ve ev sahipleri katıldı.

Uzunköprü Huzurlu Evler 4. Etap projesi hakkında bilgiler veren İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, süs havuzu, çocuk eğlence parkı, kamelya, yürüyüş yolları, uzaktan kumandalı kapalı otoparkı ve açık otoparkı ile güvenilir ve yaşanılabilir binalar oluşturduklarını söyledi. Bıyıklı, Huzurlu İnşaat’ın büyüyerek yoluna devam ettiğini dile getirerek, "Zemin etüdü yapılmış, radye temel, merkezi kalorifer sistemi, sığınaklarda perde beton, dış cepheler ısı yalıtımlı, merkezi tv ve anten sistemi, görüntülü diyafon sistemi, şifreli kapı, kapıcı dairesi, sığınak, merkezi ısıtma sistemi gibi teknolojiler kullanarak yaşam alanlarımızı oluşturuyoruz. Huzurlu İnşaat büyüyerek devam ediyor. İstanbul başta olmak üzere Samsun, Denizli, Karabük, Turgutlu, Manisa, Kütahya, Merzifon, Sivas, Edirne gibi bölgelerde devam eden projelerimiz var. Güzel bir kadromuz var, çalışıyoruz. Tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın da Ramazan-ı şerifleri mübarek olsun" dedi. Uzunköprü Belediye Başkan Vekili Özcan Atak da yaptığı konuşmada aile ve yuva kurmanın önemine değinerek, "Siz değerli Uzunköprülüler, Huzurlu İnşaat’ın yapmış olduğu projeye başvurarak ev sahibi olmak istemişsiniz. Ne güzel ki Huzurlu İnşaat da sizlere vermiş olduğu sözleri yerine getirmiş. Gününde ve zamanında, sizin istediğiniz şekilde bugün evlerinizi sizlere teslim ediyor. Biz, Huzurlu İnşaat’ı bu başarılı çalışmasından dolayı tebrik ediyoruz. Ev sahibi olan değerli hemşehrilerimin de bu güzel evlerinde yazları serin, kışları sıcacık, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmesini diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Uzunköprü İlçe Müftüsü Rıza Arı tarafından yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi ve ailelere anahtarları teslim edildi. Evlerine kavuşmanın heyecanını yaşayan aileler de çok mutlu olduklarını belirterek, "İnşallah, Allah bizlere uzun yıllar sağlıkla oturmayı nasip etsin" şeklinde konuştu. Anahtar teslim töreninin ardından katılımcılara tavuklu pilav, tatlı ve ayran ikramı yapıldı.



Milliyet 


Geri Dön