24 / 04 / 2024

Uzunyayla Group İzmir'de Teras Gökyüzü projesine başlıyor!

Uzunyayla Group İzmir'de Teras Gökyüzü projesine başlıyor!

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3'üncü projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor.



1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3'üncü projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor.

 

Tuğla, hazır beton, beton boru, kilitli taş ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çeken ve İzmirde daha önce 30 milyon TL'lik yatırımla izmir Evleri ve Uzunyayla Evleri projelerini tamamlayan Uzunyayla Group, Narlıdere'de yapımına başladığı yeni projesi Teras Gökyüzü ile bölgeye değer katmayı hedefliyor. 


10 bin dönüm arazi üzerinde toplam 91 konutun yer alacağı Teras Gökyüzü projesinde sıradışı bir mimari yapı ortaya koyduklarını kaydeden Uzunyayla Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uzunyayla, proje içinde yer alan mini çarşı ile ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. 


Narlıdere'nin kentin yeni yaşam merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Uzunyayla, "Projemiz eğimli bir arazi üzerinde konumlanıyor. Projesi M artı D mimarlık tarafından çizilen Teras Gökyüzü, körfeze hakim konumu, teras bahçeleri ve yeşil alanlarıyla birlikte çevreci yapısıyla dikkat çekiyor. 7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı ve projeyi çevreleyen yürüyüş ve koşu parkuru da ev sahipleri için özel olarak tasarlandı" diye konuştu. 


Hürriyet Ege



Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Uzunyayla Grup'un 25 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği Teras Gökyüzü'nde, manzara her evde... Uzunyayla Grup, İzmir'deki üçüncü projesi "Teras Gökyüzü"nü tanıttı. Narlıdere'de temelleri atılan projede konutların, alışveriş merkezinin ve dört katlı otoparkın mimarisi ile fark yaratacağını belirten Uzunyayla Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uzunyayla, proje ile sadece ev sahiplerinin değil bölgenin de kazançlı çıkacağını kaydetti. Kent merkezine, havalimanına ve okullara yakın konumuyla bölgenin cazibe merkezi olacağını söyleyen Uzunyayla, çevreci çalışmalarına da değinerek "Körfez manzaralı projemizin botanik bahçesi, evleri çevreleyen yürüyüş ve koşu parkuru, 7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı ve terasları özel tasarım" dedi. Toplam 10 dönüm arazi üzerine kurulan "Teras Gökyüzü"nün 140 araçlık açık ve kapalı otopark alanı, 1 + 1,2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere 91 adet dairesi, yeşil alanı, havuzu, spor salonu, tenis ve basketbol sahaları ile 25 milyon liraya mal olduğunu ifade eden Uzunyayla, dairelerin ise 250 bin lira ile 1.5 milyon lira arasında fiyatlarla satışa sunulacağını söyledi. Proje 2017 yılının Eylül ayında tamamlanacak. M artı D mimarlık olarak Körfez manzarasına herkesin sahip olmasını istediklerini belirten mimar Dürrin Süer ise, yaşam alanlarının tümünü manzaraya yönlendiren bir çizim gerçekleştirdiklerini anlattı. Dikey yapılarda giderek azalan komşuluk ilişkilerini güçlü kılabilmek için teras, havuz ve alışveriş merkezi gibi sosyal aktivitelerin yoğunlaştığı alanlara önem verdiklerini belirten Süer, bu bölgelerde komşuların bir araya gelebileceğim ifade etti. 


Tuğçe Doğaneli Kamacı/Ege Telgraf


Geri Dön