19 / 04 / 2024

Vadi İstanbul Bulvar'da sona gelindi!

Vadi İstanbul Bulvar'da sona gelindi!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının İstanbul Ayazağa'da hayata geçirdiği Vadistanbul projesinin, ofis. alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı.



Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının İstanbul Ayazağa'da hayata geçirdiği Vadistanbul projesinin, ofis. alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı.  Projenin bin 111 konuttan oluşan 'Teras' etabında yaşam devam ederken, "Bulvar' etabında da teslimler 2016'nın Haziran ayında başlayacak. 424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yer alıyor.  Projede 2 bin 100 konut. 108 bin metrekarenet kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin 500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. 


Hürriyet 


Haber Vatan Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. İnşaatın yüzde 75'i tamamlandı. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un Bulvar etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. 1.111 konuttan oluşan 'Teras' etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan 'Bulvar' etabında teslimler 2016'mn Haziran ayında başlayacak. 

Vadistanbul'un Bulvar etabı alışveriş caddesiyle İstanbul'da yeni bir merkez oluşturacak. 300 bin metrekare ofis alanı bulunan Vadistanbul Bulvar, 6 bin araçlık otoparka sahip. 


Vatan 



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest inşaat ortaklığıyla Ayazağa' da hayata geçirilen proje, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi olarak ödüllendirildi. 

1111 konuttan oluşan 'Teras' etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan 'Bulvar' etabında da teslimler 2016'nın haziran ayında başlayacak. Vadistanbul'un Bulvar etabında inşaatın ise yüzde 75'i tamamlandı. 424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor. Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Vadistanbul'da, 2 bin 100 konut, 108 bin metrekare net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin 500 metrekare kullanım alanlı 5 yıldızlı otel bulunuyor.


MASLAK ÖLÇÜSÜNDE 

İstanbul'un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak'taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor. Vadistanbul Bulvar'da çözümlenmiş altyapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul'da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturacak. Vadistanbul'un 'Bulvar' etabı alışveriş caddesiyle de İstanbul'da yeni bir merkez oluşturmaya hazırlanıyor. Bulvar'da oluşturulan marka karmasıyla birçok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul'da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme içme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye'nin en geniş yeme içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar mağazalarının yüzde 23'ü yeme-içme bölümlerinden oluşacak. 



Türkiye'nin en büyük otoparkı 

Vadistanbul Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyia yeni bir şehir merkezi olurken, 6 bin araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanından sonra Türkiye'nin en büyük otoparkına sahip olacak.Vadistanbul'un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11 bin 500'e ulaşacak. Birçok global firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, istanbul'un cazibe merkezi haline geliyor. 



Milliyet


Geri Dön