16 / 04 / 2024

Vadikent Ankara'da 4 bloktan meydana geliyor!

Vadikent Ankara'da 4 bloktan meydana geliyor!

Birçok il kentsel dönüşüm kapsamında yenilenirken, Ankara da dönüşüm rüzgarından nasibini alıyor. Bu dönüşümün başında da KOMYAPI'nın imzası olan 'Vadi Kent Ankara' konut projesi geliyor.



Birçok il kentsel dönüşüm kapsamında yenilenirken,  Ankara  da dönüşüm rüzgarından nasibini alıyor. Bu dönüşümün başında da KOMYAPI'nın imzası olan 'Vadi Kent Ankara' konut projesi geliyor. 

Satış Müdürü Aslı Akpınar kısa süre öncesine kadar kentteki yapılaşmada gecekonduların hakim olduğu Başkent'te birbiri ardına yükselen kule konutlar, sosyal donatıları ile öne çıkan projeler kentin kimliğini değiştirdiğini söyledi. Bunun başında da Yükseltepe' de ki Vadi Kent konut projesi geldiğini belirtti. 


En güzel yatırım 

Projenin gerek lokasyonu, gerekse kullanılan malzeme kalitesi ile büyük ilgi gördüğünü belirten KOMYAPI Ankara Satış Müdür Aslı Akpınar, "Çevreci, enerji tasarrufu sağlayan, kullanışlı, depreme karşı güvenli, kaliteli malzemenin estetikle buluştuğu ve geleceğe dönük yatırım amaçlı en güzel yatırım Vadi Kent Ankara'dır. Aynı zamanda Keçiören Belediyemizin Kentsel Dönüşüm Projesinde olması da projemize artı kazançtır" dedi. 


Vadi Kent konutlarının; havaalanına 20 km, Kızılay 'a 10 km., Ulus 'a 8 km., GATA 'ya 5 km. 

ve Forum Ankara AVM 'ye 2 km mesafede olup oldukça merkezi bir konumda yer aldığını vurgulayan Akpınar, "Toplam 4 blok ve her blokta 3 giriş olmak üzere zemin+15-16-17 katlardan oluşan 41.154 metrekare arsa üzerine inşa edilmekte olan sitemizde toplam 388 adet 3+1 ve 182 adet 4+1 olmak üzere 570 adet lüks konut inşa etmekteyiz. 3+1 ve 4+1 lüks dairelere ilaveten her yaşa hitap eden ortak yaşam alanlarıyla müşterilerimizin her türlü ihtiyacını site dışına çıkmadan sağlayabileceği bir projedir" diye konuştu. 


Milliyet Ankara


Geri Dön